Επεισόδιο Καμμένου – Χρ. Παππά στη Βουλή

Επεισόδιο Καμμένου – Χρ. Παππά στη Βουλή

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επιλογή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής να επιτεθεί στον υπουργό Εθνικής Αμυνας, κατά την διάρκεια συνεδρίασης για νομοσχέδιο θεμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, κατέληξε με τον κ. Π. Καμμένο να τον χαρακτηρίζει «ναζί». Το έντονο φραστικό επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Χρ. Παππάς άρχισε να αφήνει υπονοούμενα για το πολιτικό παρελθόν του υπουργού Εθνικής Αμυνας.

Τα όσα καταγράφηκαν στα πρακτικά, είναι ενδεικτικά:

Π. Καμμένος: Να πάτε σπίτι σας να δείτε λίγο τα μπουκάλια με τον Μουσολίνι που μαζεύατε και να ξέρετε ότι εδώ είναι η Βουλή των Ελλήνων. Τις αφίσες του Μουσολίνι και των ναζί να μαζέψετε!

Χρ.Παππάς: Μην αγχώνεστε! Παρακαλώ πάρα πολύ, είπα ότι θέλω να μιλήσω. Εδώ τι έχετε; Δικτατορία έχετε; Κύριε Καμμένε, σας είπα το πρωί και το επαναλαμβάνω: Είστε εθνικά επιζήμιος. Το στράτευμα βράζει. Μην αρκείστε μόνο στους αυλοκόλακές σας. Ασχοληθείτε με τα τρενάκια σας και αφήστε ήσυχες τις Ένοπλες Δυνάμεις!

Π.Καμμένος: Είναι τιμή μου να το λέει ένας ναζί!                        

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή