Απολαύστε την τέχνη μέσα από τις διακοπές σας

Απολαύστε την τέχνη μέσα από τις διακοπές σας

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα από ένα ιστορικό κτίριο, χαρακτηρισμένο «έργο τέχνης» από την υπηρεσία νεότερων μνημείων, γεννήθηκε το A FOR ART, ένα σύγχρονο Art Design Hotel.

Το κτίριο αυτό ανεγέρθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και λειτούργησε ως καπναποθήκη. Το 1935 μετατράπηκε πρώτη φορά σε ξενοδοχείο, ενώ σήμερα, υπό της ιδιοκτησία της Xenios Gate, έχει τον τίτλο ενός από τα πιο μοντέρνα art design hotel στην Ελλάδα.

Με εξέχον χαρακτηριστικό το πιάνο που κυριαρχεί στο χώρο και είναι πάνω από 100 ετών, όλα τα αντικείμενα στο A FOR ART σας ταξιδεύουν πίσω στους αιώνες. Ενώθηκαν η ζωγραφική, η γλυπτική, η μουσική, ο συγγραφικός λόγος, η φωτογραφία, η ποίηση και δημιουργήθηκε ένας καλαίσθητος χώρος με στόχο να μείνει αξέχαστος! Τριάντα εννιά δωμάτια, διαφορετικά μεταξύ τους, φτιαγμένα με μεράκι και διαχρονική αισθητική, ένα εστιατόριο κόσμημα με κουζίνα υψηλής γαστρονομίας, ένα εμπνευσμένο μπαρ με πρωτότυπα κοκτέιλ, μια μεγάλη εξωτερική πισίνα, μια εξέχουσα αυλή που την κοσμούν αγάλματα, όπως ο Δισκοβόλος και τρεις τύποι επίπλων Fer-Forge, θα σας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές, θα σας χαλαρώσουν και θα σας προσφέρουν μία πρωτότυπη εμπειρία διακοπών!

Η μοναδική τοποθεσία του A FOR ART, κοντά στο παλιό λιμάνι του Λιμένα της Θάσου, με τις παραδοσιακές ψαροταβέρνες, δίπλα στα σημαντικότερα αρχαιολογικά  αξιοθέατα, όπως η Αρχαία Αγορά, το Αρχαίο Θέατρο και το Μουσείο, θα σας προσφέρει τη χαρά να περιηγηθείτε και να θαυμάσετε το παρελθόν αυτού του τόπου και να γίνετε μέρος του.

Έχοντας υπηρετήσει για χρόνια την τέχνη της φιλοξενίας, η Xenios Gate, γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες της να επενδύει στην ποιότητα και την πρωτοτυπία. Θέλοντας να προσφέρει κάτι καινούριο μπήκε δυναμικά στο χώρο των design hotels, επενδύοντας σε ένα ιστορικό κτίριο και μετατρέποντας το σε art design hotel. Καλεί λοιπόν τους φιλότεχνους πελάτες της να το επισκεφτούν και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία διακοπών μέσα από την τέχνη.

A for Art I Design Hotel

Θεαγένους & 18ης Οκτωβρίου

Λιμένας Θάσος 64004

τηλ. 25930.58.405

www.aforarthotel.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή