Φονική επίθεση σε κλαμπ της Φλόριντα

Φονική επίθεση σε κλαμπ της Φλόριντα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 20 τραυματίστηκαν έξω από νυχτερινό κέντρο στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Το επεισόδιο έλαβε χώρα στο Φορτ Μέιρς της Φλόριντα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στον χώρο στάθμευσης του νυχτερινού κέντρου Club Blu. Μέχρι στιγμής, οι Αρχές δεν γνωρίζουν ποιο είναι το κίνητρο του δράστη, ενώ τρία άτομα κρατούνται και ανακρίνονται.

Το νέο αιματοκύλισμα έρχεται μόλις έξι εβδομάδες μετά την επίθεση σε νυχτερινό κέντρο του Ορλάντο, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 49 άνθρωποι. Το Club Blu, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 200 χλμ. από το Ορλάντο, διοργάνωνε το μοιραίο βράδυ πάρτι με μαγιό που λάμπουν στο σκοτάδι για όλες τις ηλικίες και έτσι ήταν γεμάτο με κόσμο. Για να μπορούν να μπουν μέσα οι ενδιαφερόμενοι, έπρεπε απλώς να αποδείξουν ότι ήταν ενήλικες και ότι θα μπορούσαν να καταναλώσουν οινοπνευματώδη ποτά. Οπως αναφέρει το νυχτερινό κέντρο στη σελίδα του στο Facebook, οι πυροβολισμοί έπεσαν κατά το τέλος της βραδιάς, όταν οι γονείς είχαν πάει να πάρουν τα παιδιά τους. «Προσπαθήσαμε να δώσουμε στους εφήβους αυτό που πιστεύαμε ότι ήταν ένας ασφαλής τόπος για να περάσουν καλά», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι υπήρχαν ένοπλοι φρουροί τόσο στο εσωτερικό του κέντρου όσο και έξω από αυτό.

Η αστυνομία, επίσης, έκανε γνωστό ότι και μια γειτονική κατοικία δέχθηκε πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας ένοικος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή