Σαν στο σπίτι σας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην περιοχή Tower Hill, ακριβώς απέναντι από τον περίφημο Πύργο του Λονδίνου, η ολλανδική αλυσίδα citizenM εγκαινίασε το δεύτερο ξενοδοχείο της στην πόλη.

Η πρωτοπόρος εταιρεία καταργεί τα αχανή δωμάτια, τους ρεσεψιονίστ, τα υπερτιμημένα mini bars και τα κλασικά εστιατόρια, δίνοντας αντ’ αυτών έμφαση στη δημιουργία άνετων, παρεΐστικων χώρων που θυμίζουν το σαλόνι ενός σπιτιού. Εδώ οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν ή να εργαστούν σε ντιζαϊνάτα έπιπλα, περιτριγυρισμένοι από βιβλία, πολυσυλλεκτικά αντικείμενα και έργα τέχνης.

Το check-in είναι self-service, τα 370 δωμάτια μικρά αλλά πολυτελή, ενώ στις κρατήσεις ισχύει το «όσο νωρίτερα τόσο φθηνότερα». Στον όγδοο όροφο, το cloudM bar προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη, ενώ για φαγητό το canteenM είναι ανοιχτό όλη μέρα υπό τη μορφή καντίνας για πρωινό, σνακ και κοκτέιλ.

Τέλος, στο κατάστημα collectionM υπάρχουν αντικείμενα και βιβλία που κοσμούν το ίδιο το ξενοδοχείο και τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν φεύγοντας.

www.citizenm.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή