Ακαρπες οι έρευνες στην Ηλεία για την τύχη του 68χρονου και της κόρης του

Ακαρπες οι έρευνες στην Ηλεία για την τύχη του 68χρονου και της κόρης του

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΤΡΑ. Ακαρπες παρέμεναν μέχρι και χθες οι έρευνες στην Ηλεία, για τον εντοπισμό του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, που αγνοούνται από τις 16 Ιουλίου. Χθες και την Κυριακή πήρε μέρος στις έρευνες και ελικόπτερο της αστυνομίας, το οποίο ερεύνησε από αέρος όλες τις περιοχές από τα Δουνέικα μέχρι και τη Γαστούνη, χωρίς όμως να εντοπίσει κάποιο στοιχείο για τους δύο αγνοουμένους. Πάντως, αστυνομικοί και πυροσβέστες έχουν ερευνήσει τις περιοχές από την Αγία Μαρίνα Δουνεΐκων, όπου εθεάθησαν για τελευταία φορά πατέρας και κόρη, μέχρι και την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, ο 68χρονος και η 44χρονη βρίσκονταν τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου, κοντά στην παραλία της Κουρούτας στην Αμαλιάδα και ρωτούσαν ποιος δρόμος οδηγεί στην περιοχή των Δουνεΐκων, όπου παραθέριζαν.

Στο πλαίσιο των ερευνών έχουν γίνει αυτοψίες σε αρδευτικά κανάλια, αλλά και σε μικρούς δρόμους που υπάρχουν μέσα στον κάμπο της βόρειας Ηλείας, χωρίς και πάλι να έχει βρεθεί μέχρι τώρα κάποιο στοιχείο. Ακόμη, έχει ζητηθεί και έχει ερευνηθεί υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στα διόδια των εθνικών οδών Καλαμάτας – Κορίνθου και Πατρών – Αθηνών, ώστε να διαπιστωθεί αν ο πατέρας με την κόρη πέρασαν από τα σημεία αυτά, με σκοπό να επιστρέψουν στο σπίτι τους στο Ιλιον της Αττικής. Επίσης, αστυνομικοί από την Αθήνα έχουν πάει στο σπίτι της οικογένειας στο Ιλιον, αλλά δεν εντόπισαν το αυτοκίνητο του 68χρονου, ούτε υπήρξε κάποια μαρτυρία για επιστροφή του 68χρονου και της κόρης του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι έρευνες θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Ηλείας, αφού όπως έλεγαν αξιωματικοί της αστυνομίας και της πυροσβεστικής που μετέχουν σε αυτές, δεν μπορεί να μην υπάρχει κάπου ένα στοιχείο που να ρίχνει φως σε αυτή την υπόθεση. Πάντως, ας σημειωθεί πως, όταν πατέρας και κόρη έφυγαν από το σπίτι, δεν είχαν μαζί τους κινητά τηλέφωνα.

Υπενθυμίζεται ότι πατέρας και κόρη είχαν φύγει το απόγευμα της 16ης Ιουλίου από τα Δουνέικα, όπου παραθέριζαν και είχαν πάει στον γειτονικό ναό της Αγίας Μαρίνας για να προσκυνήσουν. Εκεί τους είδε ένας πιστός, τη στιγμή που έφευγαν από τον ναό με το αυτοκίνητο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή