Meat me: oλοκαίνουργιο κρεοπωλείο στον Πειραιά

Meat me: oλοκαίνουργιο κρεοπωλείο στον Πειραιά

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εγγύηση την πολύχρονη εμπειρία της, η Ντέπυ Ασβεστά μάς δίνει ραντεβού στο νέο, σύγχρονης αισθητικής κρεοπωλείο Meat me, στο κέντρο του Πειραιά.

Μια εναλλακτική πρόταση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής. Επικεντρώνεται στα μαριναρισμένα, προετοιμασμένα κρεοσκευάσματα, που λύνουν τα χέρια στους εργαζομένους που διαθέτουν λίγο χρόνο για μαγείρεμα.

Εδώ θα βρούμε από μπριζόλες με ποικίλες μαρινάδες μέχρι γεμιστά ρολά, μπιφτέκια από διάφορα κρέατα με ενδιαφέρουσες γεμίσεις, σουβλάκια, μείγματα για τηγανιά, πανέ, μαρινάτο χοιρινό μπούτι με την πέτσα του και άλλα.

Meat me: oλοκαίνουργιο κρεοπωλείο στον Πειραιά-1

Ωστόσο η βασική επιδίωξη της δυναμικής Ντέπυς είναι να προμηθεύεται καλό ελληνικό κρέας. Σημειώστε πως, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, φέρνει χοιρινά Κορινθίας, μοσχάρια από μικρές ελληνικές φάρμες, κοτόπουλα βιολογικά, βιολογικό μοσχαρίσιο κρέας Βέροιας και, επιπλέον, μια αρκετά μεγάλη γκάμα από black angus.

Επίσης στο Meat me θα βρούμε και κάποια deli προϊόντα που σχετίζονται με το κρέας, όπως καρυκεύματα και σάλτσες. Η περιποίηση φιλική, φροντισμένη στη λεπτομέρεια!

Meat me The Butchers’ market,

Υψηλάντου 143, Πειραιάς,

Τηλ. 210-41.02.725

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή