F1: Στην Ουγγαρία οι υψηλότερες θερμοκρασίες

F1: Στην Ουγγαρία οι υψηλότερες θερμοκρασίες

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Στο Ουγγρικό Grand Prix είχαμε τις υψηλότερες θερμοκρασίες της φετινής σεζόν ως τώρα, με το δείκτη να φτάνει τους 54 βαθμούς Κελσίου. 

 
Οι περισσότεροι οδηγοί εκκίνησαν με την πολύ μαλακή γόμα προτού αλλάξουν όπως αναμένονταν στην πιο ανθεκτική μαλακή γόμα για τα τελευταία δυο μέρη του αγώνα. Απ' όλους όσοι υιοθέτησαν εναλλακτική στρατηγική πιο ψηλά τερμάτισε ο Kimi Raikkonen στην 6η θέση. Ο Φινλανδός εκκίνησε με τη μαλακή γόμα και στις δυο αλλαγές που πραγματοποίησε έβαλε την πολύ μαλακή γόμα που ήταν τουλάχιστον ένα δευτερόλεπτο ανά γύρο ταχύτερη από τη μαλακή γόμα. 
 
Ο οδηγός της Mercedes, Lewis Hamilton κέρδισε στον αγώνα (που θεωρείται το μέσον του πρωταθλήματος) εκκινώντας από την 2η θέση. Πήρε το προβάδισμα από την εκκίνηση και το διατήρησε παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό από τον άλλο οδηγό της Mercedes Nico Rosberg ο οποίος στο μεγαλύτερο διάστημα βρίσκονταν πίσω του με διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο. Μια εξίσου αμφίρροπη μάχη δόθηκε για την 3η θέση στο βάθρο μεταξύ του Daniel Ricciardo με τη Red Bull και του Sebastian Vettel με τη Ferrari.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή