Προστέθηκαν τέσσερις Ελληνες αθλητές στο Ρίο

Προστέθηκαν τέσσερις Ελληνες αθλητές στο Ρίο

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά τέσσερα άτομα θα αυξηθεί η ελληνική αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Το σκάνδαλο χρήσης απαγορευμένων ουσιών, που έχει συνταράξει τον ρωσικό αθλητισμό, έφτασε και στην κωπηλασία, με αποτέλεσμα η παγκόσμια ομοσπονδία να αποβάλει, συνολικά, 22 Ρώσους και έτσι το ελληνικό πλήρωμα στην τετράκωπο ελαφρών βαρών, το οποίο είχε έρθει τρίτο στην προολυμπιακή ρεγκάτα, πήρε το «εισιτήριο».

Οι νεαροί Σπύρος Γιάνναρος, Στέφανος Ντούσκος, Γιάννης Πέτρου και Θωμάς Καραμήτρος προετοιμάζονταν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων και, έτσι, βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. «Περιμένουμε το επίσημο έγγραφο από την παγκόσμια. Πρόκειται για τέσσερα ταλαντούχα παιδιά που αγαπούν αυτό που κάνουν», δήλωσε στην «Κ» ο Γιάννης Καρράς, πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Σήμερα αναχώρησε για το Ρίο το δεύτερο γκρουπ των αθλητών μας, όπου εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά προβλήματα. Κάποια από αυτά εντοπίζονται στο Ολυμπιακό Χωριό. «Οταν πήγαμε να το επισκεφθούμε, ήταν πανέμορφο. Δυστυχώς, όμως, οι εργάτες δεν πληρώθηκαν και αφαίρεσαν πολλά αντικείμενα και έκαναν ζημιές. Το αρχηγείο της ελληνικής αποστολής ήταν στον ημιώροφο αλλά έτρεχαν νερά από την οροφή και μετακομίσαμε στον πρώτο όροφο. Η αλήθεια είναι ότι το δικό μας κτίριο έχει τις λιγότερες φθορές. Οι Γερμανοί, π.χ., έφεραν υδραυλικούς από τη χώρα τους», μας αποκάλυψε ο Ισίδωρος Κούβελος, αρχηγός της ελληνικής αποστολής.

Στη Βραζιλία συνεχίζεται η Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία. Χθες, το ταξίδι της Φλόγας συνόδευσε μια… εναέρια ορχήστρα. Είκοσι μουσικοί κρεμάστηκαν με ειδικά συρματόσχοινα και διασκέδασαν λαμπαδηδρόμους αλλά και θεατές. Η διαδρομή του Ολυμπιακού Φωτός θα ολοκληρωθεί στις 5 Αυγούστου, στο θρυλικό «Μαρακανά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή