Δικαστικοί: Και κυβερνητικές ευθύνες για το δέμα – βόμβα στον δικαστή του «Noor One»

Δικαστικοί: Και κυβερνητικές ευθύνες για το δέμα – βόμβα στον δικαστή του «Noor One»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων με αφορμή την αποστολή δέματος- βόμβας σε δικαστή που μετέχει στη δίκη για τη διακίνηση δύο τόνων ναρκωτικών από το πλοίο «Noor One».

Η Ενωση επικρίνει τις άλλες δύο εξουσίες του πολιτεύματος, εκτελεστική και νομοθετική, για την εκδήλωση τέτοιων φαινομένων και διαβεβαιώνει ότι οι δικαστές θα συνεχίσουν να εκτελούν τα καθήκοντά τους προσηλωμένοι στο σύνταγμα και τους νόμους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση κατά του Εφέτη Πειραιά, δεύτερη μέσα σε διάστημα δύο μηνών κατά Δικαστικών Λειτουργών, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων καταδικάζει με βδελυγμία το γεγονός, διαβεβαιώνει ότι οι Έλληνες Δικαστές και Εισαγγελείς θα εξακολουθούν με την ίδια υπευθυνότητα να διακονούν το λειτούργημά τους και να διαφυλάττουν πάντα και πρωτίστως την ανεξαρτησία τους, επισημαίνει δε τις ευθύνες εκπροσώπων των δύο άλλων Λειτουργιών, Εκτελεστικής- Νομοθετικής, για συμπεριφορές και δηλώσεις που υποθάλπουν τέτοιες καταστάσεις».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή