Αναβάλεται επ’αόριστον η δίκη Ψυχάρη

Αναβάλεται επ’αόριστον η δίκη Ψυχάρη

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναβολή επ'αόριστον πήρε η δίκη του επικεφαλής του ΔΟΛ Σταύρου Ψυχάρη για την υπόθεση των ανακριβών δηλώσεων "πόθεν έσχες" των ετών 2010 έως και 2014.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την ένσταση ακυρότητας του κλητήριου θεσπίσματος που υπέβαλαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του εκδότη με το σκεπτικό πως δεν περιγράφεται επακριβώς εάν ο Σταύρος Ψυχάρης τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται από αμέλεια ή από δόλο.

Η υπόθεση θα επιστρέψει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκειμένου να προσδιοριστεί με ακρίβεια και σαφήνεια η υποκειμενική υπόσταση των πράξεων που αποδίδονται στον κατηγορούμενο.

Η δικογραφία σε βάρος του εκδότη σχηματίστηκε μετά την διαβίβαση στην Εισαγγελία του φακέλου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης του κ. Ψυχάρη από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής η οποία εντόπισε ανακρίβειες και ελλείψεις στις δηλώσεις του εκδότη στις δηλώσεις των ετών 2011 -2015 που αφορούν τα οικονομικά έτη 2010-2014

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή