«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε;»

«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε;»

Κύριε διευθυντά

Η κουτοπόνηρη, ανίκανη, ανερμάτιστη και επικίνδυνη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι της νοοτροπίας «ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε;».

Δεν της αρέσουν τα κανάλια; Tα καταργεί και ορίζει δικά της. Δεν της αρέσει η παιδεία, καταργεί ό,τι μέχρι τώρα υπήρχε, χαϊδεύοντας τους σπουδαστές, απαξιώνοντας τη μάθηση. Δεν βγαίνουν τα οικονομικά; Διπλασιάζει σχεδόν τους φόρους και μειώνει μισθούς και συντάξεις (δίκαιο είναι να πούμε ότι ήρξατο χειρών αδίκων η προηγουμένη κυβέρνηση). Και ποιοι είναι οι δικαστές που θα μας πουν τι λέει ο νόμος; Ας βάλουμε δικούς μας σε θέσεις-κλειδιά, κουμάντο είμαστε. Εφαρμογή του Συντάγματος; Αυτό το «άμοιρο» ερμηνεύεται κατά το δοκούν «α λα Κουτσόγιωργα», όπως θα θυμούνται οι παλαιότεροι. Αδικα παραπονιούνται οι ασθενείς στα νοσοκομεία, σεντόνια και μαξιλάρια δεν τους ζήτησε ποτέ η κυβέρνηση, μόνο φάρμακα, προσόψια, χαρτί τουαλέτας και λοιπά ζητεί να φέρουν οι ασθενείς. Και αν ο κόσμος υποφέρει και μερικοί λιμοκτονούν, η πρώτη φορά Αριστερά ψιθυρίζει ότι αυτά γίνονται για λόγους υγείας, γιατί το πάχος είναι ασθένεια.

Οσον αφορά τη δημόσια τάξη, σας παραπέμπω στους δημάρχους Μπουτάρη (οι «αλληλέγγυοι» κατέστρεψαν το δημαρχείο ανενόχλητοι) και Καμίνη, που δήλωσε ότι τα Εξάρχεια είναι ανεξέλεγκτη περιοχή της Αθήνας.

Ολα αυτά και μύρια άλλα που παραλείπω θεωρούνται από τους αριστερούς ως ριζοσπαστικά, προοδευτικά και, αφού αυτοανακηρύχθηκαν προοδευτικοί και ριζοσπάστες, πράττουν αναλόγως. Το ατύχημα είναι ότι πολλοί τους πιστεύουν.

Μαριος Χριστοφοριδης – Χίος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή