Πέντε νεκροί από την κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου στη Συρία

Πέντε νεκροί από την κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου στη Συρία

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ότι ένα από τα ελικόπτερά του καταρρίφθηκε στην επαρχεία Ιντλίμπ της Συρίας.

Το στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου Mi-8 κατερρίφθη καθώς επέστρεφε στη βάση του, μετά την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στο Χαλέπι. Στο ελικόπτερο επέβαιναν πέντε άτομα, τρία μέλη του πληρώματος και δύο αξιωματικοί του ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης του υπουργείου Άμυνας. Σύμφωνα με δήλωση του Κρεμλίνου και οι πέντε επιβαίνοντες είναι νεκροί.

«Εξ όσων γνωρίζουμε οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο είναι νεκροί. Ο θάνατός τους ήταν ηρωικός, καθώς προσπαθούσαν να απομακρύνουν το ελικόπτερο από το έδαφος ώστε να μην υπάρξουν και άλλοι νεκροί», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πέσκοβ. «Η Μόσχα θα συνεχίσει να μάχεται κατά της τρομοκρατίας σε όλα τα μέτωπα, παρά τις απειλές του Ισλαμικού Κράτους», συμπλήρωσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή