Φλαμπουράρης: «Προσδιορισμένοι στη σύμβαση οι αρχαιολογικοί χώροι στο Ελληνικό»

Φλαμπουράρης: «Προσδιορισμένοι στη σύμβαση οι αρχαιολογικοί χώροι στο Ελληνικό»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για συσκότιση της αλήθειας και παρεμπόδιση της επένδυσης στο Ελληνικό, κατηγορεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης με επικεφαλής τη ΝΔ ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και υπογραμμίζει ότι πρόκειται για αντιπολιτευτική τακτική, η οποία εκδηλώνεται μετά την επιτυχία της τελικής διαπραγμάτευσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους επενδυτές. Ο κ. Φλαμπουράρης σημειώνει εξάλλου ότι οι αρχαιολογικοί χώροι του Ελληνικού αναφέρονται στη σύμβαση.

«Οι αρχαιολογικοί χώροι στα 6.000 στρέμματα του Ελληνικού είναι προσδιορισμένοι και αναφέρονται στην σύμβαση που έχει υπογραφεί.

Επίσης στη σύμβαση αναφέρονται και τα χαρακτηρισμένα ως νεότερα μνημεία που ξεπερνούν τα 35.000 τετραγωνικά μέτρα.

Η επικαιροποίηση, λοιπόν, είναι αναγκαία για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος και του σχεδίου ολοκληρωμένης ανάπτυξης», σημειώνει με δήλωση που έκανε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και υπογραμμίζει πως ως εκ τούτου, όσοι προσπαθούν να συσκοτίσουν την αλήθεια, όπως τα διάφορα κόμματα της αντιπολίτευσης με επικεφαλής τη ΝΔ, επιδιώκουν να φέρουν προσκόμματα στην επένδυση, ιδιαίτερα μετά τις επιτυχίες που υπήρξαν κατά την τελική διαπραγμάτευση κυβέρνησης και επενδυτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή