Ανακούφιση με Μολέδο στον ΠΑΟ

Ανακούφιση με Μολέδο στον ΠΑΟ

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνα μεγάλο «αγκάθι» βγήκε, οριστικά κατά πώς φαίνεται, από τα πλευρά του Αντρέα Στραματσόνι ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Μπρόντμπι στη Λεωφόρο. Ο Ροντρίγκο Μολέδο έβγαλε πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς όλο το πρόγραμμα έπειτα από σχεδόν δέκα ημέρες, έδειξε σε καλή κατάσταση και υπολογίζεται για βασικός στον αγώνα με τους Δανούς. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είχε βγάλει το μισό πρόγραμμα της Δευτέρας, χωρίς να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο δίτερμα. Χθες δοκίμασε με πιο εντατικούς ρυθμούς, δεν ένιωσε ενοχλήσεις και τέθηκε ουσιαστικά στη διάθεση του προπονητή του. Αντίθετα, ο Μπουμάλ συνέχισε θεραπεία και ο Τελάντερ περιορίστηκε σε ατομικό. Ο Δανός θα είναι σίγουρα εκτός, ενώ μηδαμινές είναι οι πιθανότητες του Καμερουνέζου να προλάβει τον αυριανό αγώνα με τη δανέζικη ομάδα.

Το αποτέλεσμα των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του, κυρίως το πόσο θα… τεντωθεί ακόμη ο ήδη ξεχειλωμένος προϋπολογισμός! Αν και έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους κάνοντας αρκετά ακριβές μεταγραφές για τα δεδομένα της εποχής, οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν ακόμα δύο κινήσεις, μπορεί και τρεις, για να καλύψουν κάθε κενό. Αναζητούν έναν ακόμη επιθετικό, έναν ποιοτικό κεντρικό αμυντικό και εάν βρεθεί κάτι ενδιαφέρον, έναν τερματοφύλακα.

Για το κέντρο της άμυνας, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ είναι πάντα ψηλά στη λίστα, όπου προστέθηκε τελευταία και το όνομα του θηριώδους Κρίστοφερ Σάμπα της Ντιναμό Μόσχας. Πρόκειται για ακριβές επιλογές που δεν μπορεί να τις αντέξει η ομάδα εάν δεν εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το ίδιο ισχύει και με την περίπτωση του Κονγκολέζου επιθετικού Πολ Ζοζέ Μποκού, ο οποίος ναι μεν δείχνει θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει η απόκτησή του από τη Σταντάρ Λιέγης εάν δεν υπάρξει ευρωπαϊκή συνέχεια. Ενας οδυνηρός αποκλεισμός δεν θα σημάνει απαραίτητα το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου για τον Παναθηναϊκό, σίγουρα όμως θα οδηγήσει την αναζήτησή του σε πιο χαμηλά ράφια.

Θα υπάρξουν και αποχωρήσεις παικτών που είτε δεν είναι στα πλάνα του Στραματσόνι είτε θέλουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και δεν τον έχουν. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Αμπέντ, ο οποίος έχει πάρει το «μήνυμα» να φέρει πρόταση από ξένη ομάδα και στη δεύτερη ο Κλωναρίδης, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στο Βέλγιο. Η Λόκερεν έχει έλθει σε συμφωνία με τους «πράσινους» και απομένει το «ναι» του ομογενούς επιθετικού για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή