Ανασχηματισμός της ομάδας για την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ

Ανασχηματισμός της ομάδας για την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε έναν ακόμη ανασχηματισμό της ομάδας της προεκλογικής του εκστρατείας προχώρησε ο Ρεπουμπλικανός προεδρικός υποψήφιος, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι υπολείπεται της αντιπάλου του Χίλαρι Κλίντον στην «κούρσα» για τον Λευκό Οίκο.

Σε γενικό διευθυντή της εκστρατείας προήχθη ο Στίβεν Μπάνον, επικεφαλής του συντηρητικού ενημερωτικού ιστότοπου Breitbart News, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί σε δημοσίευμα του αμερικανικού Τύπου «ο πιο επικίνδυνος πολιτικός σύμβουλος της Αμερικής», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Κελιάν Κόνγουεϊ, γνωστή Ρεπουμπλικανή δημοσκόπος έγινε διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας- το δεύτερο ισχυρό πλέον πρόσωπο στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ.

Πρόεδρος της ομάδας παραμένει ο Πολ Μάναφορτ, ο οποίος είχε προσελκύσει την προσοχή τις τελευταίες ημέρες για τις σχέσεις του με τον φιλορώσο πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

«Ξέρω τον Στιβ και την Κελιάν εδώ και χρόνια. Είναι εξαιρετικά ικανοί, λατρεύουν να κερδίζουν και ξέρουν πώς να κερδίζουν», υποστήριξε ο Τραμπ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η πληροφορία για τον ανασχηματισμό αρχικά δόθηκε στη δημοσιότητα από την Wall Street Journal.

Ογδόντα δύο ημέρες πριν από τις εκλογές, ο δισεκατομμυριούχος χάνει πόντους στην κούρσα για τις προεδρικές εκλογές έπειτα από μια σειρά επίμαχων δηλώσεών του, όπως αυτές που έκανε αναφορικά με τους γονείς ενός μουσουλμάνου αμερικανού λοχαγού που έπεσε στη μάχη.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από το NBC News και το Survey Monkey και δημοσιεύθηκε χθες, Τρίτη, η Κλίντον συγκεντρώνει το 43% της πρόθεσης ψήφου έναντι του 37% του Ντόναλντ Τραμπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή