Διαβασμένος ο ΠΑΟΚ για το πρώτο μεγάλο βήμα

Διαβασμένος ο ΠΑΟΚ για το πρώτο μεγάλο βήμα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα για την παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θέλει να κάνει σήμερα (19.00) ο ΠΑΟΚ στην Τιφλίδα με αντίπαλο την Ντιναμό. Για να συμβεί αυτό, ο Βλάνταν Ιβιτς έχει ζητήσει από τους παίκτες του τα αυτονόητα: συγκέντρωση, αποφασιστικότητα, εξυπνάδα και αποτελεσματικότητα.

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά ο Ιβιτς το ξεκαθάρισε: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κρύβονται. Αν είμαστε φαβορί, αυτό θα φανεί. Παίζουμε με την πρωταθλήτρια Γεωργίας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και εδώ και στην Τούμπα. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Με όποιον και να παίζει ο ΠΑΟΚ, για εσάς είναι το φαβορί. Και με τον Αγιαξ μού κάνατε την ίδια ερώτηση. Πρέπει να είσαι ρεαλιστής πάντα, να βλέπεις καθαρά τα πράγματα. Ξέρω ότι έχουμε μπροστά μας μία πολύ δυνατή ομάδα που θα δώσει το 100% όπως εμείς για να πάρει την πρόκριση. Μιλάμε για μία ομάδα με 6-7 παίκτες που παίζουν στην εθνική ομάδα, η οποία πριν από λίγες εβδομάδες κέρδισε την Ισπανία. Πάντα πρέπει να έχεις πίστη, αλλά πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο. Αυτό είναι νόμος του ποδοσφαίρου». Στο αρχικό σχήμα θα υπάρχει εκτός απροόπτου ο Ισπανός μέσος Χοσέ Κάνιας, μαζί με τους Γλύκο, Τζαβέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Τζαλμά, Ροντρίγκες και Αθανασιάδη.

Αρχηγός αποστολής (τον υποδέχθηκαν θερμά οι ομογενείς της Γεωργίας) είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θέλησε κατά την αναχώρηση του ΠΑΟΚ να ντοπάρει ψυχολογικά τον Αθανασιάδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή