Νέο Honda Civic Hatchback

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσημες φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, που απεικονίζουν  το νέο 5πορτο Civic. To Honda Civic Hatchback προορίζεται για την αμερικάνικη αγορά και είναι η μοναδική εκδοχή που κατασκευάζεται στην Ευρώπη (στην Αγγλία αν ακόμα… θεωρείται Ευρώπη) και όχι στις Η.Π.Α. όπως είναι το Sedan και το Coupe.

Το νέο Civic Hatchback έρχεται σε 5 διαφορετικά εξοπλιστικά πακέτα (LX, Sport, EX, EX-L και Sport Touring), ενώ κάτω από το καπό θα συναντάμε μόνο έναν κινητήρα. Συγκεκριμένα, ο 1.5 turbo προσφέρεται σε δύο διαφορετικές αποδόσεις, 174 και 180 ίππους με 220 Nm ροπής. Το μοτέρ μπορεί να συνδυαστεί είτε με ένα αυτόματο CVT κιβώτιο είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Την ευρωπαϊκή εκδοχή του νέου Honda Civic θα τη δούμε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού και είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα διαφέρουν σχεδιαστικά πολύ από αυτό της φωτογραφίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή