Χιούμορ κατά του μεγιστάνα Τραμπ με γυμνό άγαλμα

Χιούμορ κατά του μεγιστάνα Τραμπ με γυμνό άγαλμα

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Γυμνό, ολόσωμο άγαλμα του Ντόναλντ Τραμπ, με προεντεταμένη κοιλιά και την εμβληματική χρυσή κόμη του, προκάλεσε το γέλιο Νεοϋορκέζων περαστικών την Πέμπτη, προτού αποκαθηλωθεί και καταστραφεί από δημοτικούς υπαλλήλους.

Το άγαλμα εμφάνιζε τον Τραμπ όρθιο, με τα χέρια ενωμένα γύρω από την ευμεγέθη κοιλιά του, με τα «αποκαλυπτήρια» να πραγματοποιούνται στο πάρκο της πλατείας Γιούνιον. Μικρή επιγραφή στη βάση έγραφε: «Ο Αυτοκράτορας δεν έχει Ορχεις», σύμφωνα με περιοίκους. Τέσσερα ακόμη γυμνά αγάλματα του Τραμπ «εμφανίσθηκαν» στο Λος Αντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Σιάτλ και το Οχάιο, σύμφωνα με αναρτήσεις πολιτών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η εταιρεία Indecline στην Καλιφόρνια προέβαλε βίντεο στην ιστοσελίδα της, το οποίο δείχνει την κατασκευή των γυμνών αγαλμάτων του αμφιλεγόμενου Ρεπουμπλικανού υποψηφίου.

Η αποκαθήλωση

Η υπηρεσία πάρκων της Νέας Υόρκης, όμως, δεν εκτίμησε το χιούμορ των δημιουργών, με υπαλλήλους της να ξεριζώνουν το άγαλμα από τη βάση του, προτού χρησιμοποιήσουν φτυάρια για να θρυμματίσουν τη βάση. Το άγαλμα, μείον τα πόδια και τη βάση, φορτώθηκε σε ημιφορτηγό. «Η υπηρεσία πάρκων αντιτάσσεται κάθετα στην άνευ αδείας τοποθέτηση, ύψωση και έκθεση αντικειμένων σε δημόσιους χώρους, ανεξάρτητα από το μέγεθος των αντικειμένων», ανέφερε εκπρόσωπος της υπηρεσίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωινού, περαστικοί σταματούσαν για να απαθανατίσουν τον πρωτότυπο ανδριάντα και να γελάσουν με την απεικόνιση του εκκεντρικού μεγιστάνα και υποψηφίου για την προεδρία. Η 48χρονη κάτοικος της Νέας Υόρκης Πέλι Φίσερ εξέφρασε την ικανοποίησή της που επιτέλους ένας άνδρας πολιτικός –αντί μίας γυναίκας– κρίνεται για την εμφάνισή του.

«Προσωπικά, εκτιμώ ότι ο Τραμπ είναι παράφρων και ακατάλληλος για την προεδρία. Παρότι δεν θεωρώ ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι ιδανική, η Δημοκρατική υποψήφια είναι σαφώς προτιμότερη από τον Τραμπ», είπε η κ. Φίσερ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή