Θάνατος αγοριού από χειροβομβίδα στη Σουηδία

Θάνατος αγοριού από χειροβομβίδα στη Σουηδία

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα αγόρι, 8 ετών, σκοτώθηκε από χειροβομβίδα που ερρίφθη μέσα σε διαμέρισμα στην πόλη Γκέτενμποργκ της Σουηδίας το πρωί της Δευτέρας, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο μικρός Γιουσούφ Ουορσάμε από το Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας κοιμόταν στο καθιστικό ενός διαμερίσματος στην περιοχή Μπίσκοπσγκαρτεν, όπου επισκεπτόταν συγγενείς του μαζί με τη μητέρα του, τον αδελφό και την αδελφή του.

Την ώρα της επίθεσης μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν τουλάχιστον 5 παιδιά και μερικοί ενήλικοι. Μεταξύ αυτών ήταν και η μητέρα, ο αδελφός και η αδελφή του αγοριού που τραυματίστηκαν ελαφρά, σύμφωνα με δηλώσεις ενός συγγενή τους στην Birmingham Mail.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η επίθεση μπορεί να συνδέεται με κάποια διαμάχη μεταξύ ατόμων του υποκόσμου, καθώς στη διεύθυνση αυτή είχε καταχωρηθεί ότι μένει ένας καταδικασθείς για μια μοιραία ανταλλαγή πυροβολισμών που σημειώθηκε πέρυσι στην περιοχή στο πλαίσιο βεντέτας που είχε ξεσπάσει στους κόλπους της σομαλικής κοινότητας του Γκέτεμποργκ.

«Θα πρέπει να εξετάσουμε αν το κίνητρο συνδέεται με αυτό. Εμείς πιστεύουμε ότι μάλλον συνδέεται», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τόμας Φούξμποργκ, σύμφωνα με τη The Local.

Το αγοράκι δεν ανήκε στην οικογένεια που είχε καταχωρηθεί ότι μένει στη διεύθυνση αυτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή