Υπό το βλέμμα Σαββίδη ο ΠΑΟΚ με την Ντιναμό

Υπό το βλέμμα Σαββίδη ο ΠΑΟΚ με την Ντιναμό

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ιβάν Σαββίδης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να δει τον ΠΑΟΚ να προκρίνεται στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας και παράλληλα να καταλήξει μαζί με τον Βλάνταν Ιβιτς και τον Λιούμπος Μίχελ στον επιθετικό που θα αποκτήσει η ομάδα. Οι δύο υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος έχουν ήδη ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο για συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών και με την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη, θα δρομολογηθούν ίσως και οριστικές εξελίξεις.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ιβιτς προσπαθεί να πείσει τους παίκτες του ότι πρέπει να παραμείνουν και σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην αυριανή ρεβάνς με την Ντιναμό, παρότι η πρόκριση έχει ουσιαστικά διασφαλιστεί μετά το 0-3 της Τιφλίδας.

Χθες αναχώρησε για την Τσεχία ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος αφού έβαλε υπογραφή στην επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ έως το 2020 τελικά, θα αγωνιστεί ως δανεικός στη Βικτόρια Πλζεν. «Είμαι χαρούμενος, μια νέα σελίδα στην καριέρα αλλά και στη ζωή μου ανοίγει σήμερα. Σίγουρα αγχωμένος στο ξεκίνημα αλλά οι άνθρωποι εκεί έδειξαν πως με θέλουν πολύ», είπε ο Αλβανός μέσος κατά την αναχώρησή του.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται και η λύση του συμβολαίου με τον Αλέξανδρο Τζιόλη, για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή