Διπλή κρέμα με σοκοφρέτες

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προετοιμασία: 20΄, Αναμονή: περίπου 1 ώρα

Υλικά (για 8 μερίδες)

  • 1 φάκελος άνθος αραβοσίτου βανίλια
  • 1 φάκελος άνθος αραβοσίτου σοκολάτα
  • γάλα και ζάχαρη όσο αναγράφεται στις συσκευασίες του άνθους αραβοσίτου
  • 3 σοκοφρέτες + 2, για γαρνίρισμα

Διαδικασία

Ετοιμάζουμε την κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της. Κάνουμε το ίδιο με την κρέμα σοκολάτα.

Μοιράζουμε σε 8 ποτήρια την κρέμα βανίλια και την αφήνουμε να πήξει ώστε να κάνει κρούστα στην επιφάνεια (περίπου 1 ώρα).

Θρυμματίζουμε τις 3 σοκοφρέτες στο μούλτι και πασπαλίζουμε την επιφάνεια των κρεμών. Αδειάζουμε από πάνω τη σοκολατένια κρέμα. Για γαρνίρισμα, σπάμε από πάνω τις 2 σοκοφρέτες.

  • Καλό είναι να βάλουμε τα τράιφλ σε ποτήρια που έχουν ποδαράκι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή