ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Διπλή κρέμα με σοκοφρέτες

ΑΝΝΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ

Φωτογραφία: ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Ζάχαρη και Αλεύρι, Συνταγές, Γλυκά, Γλυκά Ψυγείου, Σοκολάτα, Κρέμα

Προετοιμασία: 20΄, Αναμονή: περίπου 1 ώρα

Υλικά (για 8 μερίδες)
  • 1 φάκελος άνθος αραβοσίτου βανίλια
  • 1 φάκελος άνθος αραβοσίτου σοκολάτα
  • γάλα και ζάχαρη όσο αναγράφεται στις συσκευασίες του άνθους αραβοσίτου
  • 3 σοκοφρέτες + 2, για γαρνίρισμα


Διαδικασία

Ετοιμάζουμε την κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της. Κάνουμε το ίδιο με την κρέμα σοκολάτα.

Μοιράζουμε σε 8 ποτήρια την κρέμα βανίλια και την αφήνουμε να πήξει ώστε να κάνει κρούστα στην επιφάνεια (περίπου 1 ώρα).

Θρυμματίζουμε τις 3 σοκοφρέτες στο μούλτι και πασπαλίζουμε την επιφάνεια των κρεμών. Αδειάζουμε από πάνω τη σοκολατένια κρέμα. Για γαρνίρισμα, σπάμε από πάνω τις 2 σοκοφρέτες.

  • Καλό είναι να βάλουμε τα τράιφλ σε ποτήρια που έχουν ποδαράκι
Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ