Προκρίθηκε με… στυλ και 2-0 ο ΠΑΟΚ

Προκρίθηκε με… στυλ και 2-0 ο ΠΑΟΚ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ από την Τιφλίδα μία εβδομάδα πριν, αλλά αυτό δεν τον έκανε λιγότερο καλό ή λιγότερο σοβαρό απέναντι στην Ντιναμό. Ο Δικέφαλος κέρδισε και τον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στην κατάμεστη Τούμπα, με σκορ 2-0 και περιμένει, πλέον, να μάθει τους αντιπάλους του στη φάση των ομίλων.

Πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες, έχοντας συμμετοχή στα δύο γκολ του ΠΑΟΚ και το κερδισμένο πέναλτι. Ηταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 5΄, όταν συνδυάστηκε άψογα με τον Περέιρα και με πλασέ έγραψε το 1-0, ενώ από δικό του κόρνερ στο φινάλε του πρώτου μέρους (45΄) ο Τζαβέλλας με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου. Ενα λεπτό πριν από το δεύτερο γκολ, ο ΠΑΟΚ έχασε πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ροντρίγκες, αλλά ο Τζαλμά Κάμπος δεν βρήκε στόχο, καθώς απέκρουσε ο Σκρίμπε.

Το 2-0 του ημιχρόνου έδωσε την ευκαιρία στον Βλάνταν Ιβιτς να δοκιμάσει διάφορα πράγματα για τη συνέχεια. Το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, χωρίς πολλές φάσεις, ενώ χρόνο συμμετοχής για κάποια λεπτά πήρε και ο Βαρέλα, κάνοντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα ο Πορτογάλος λίγο έλειψε να χριστεί και σκόρερ όταν στο 88΄, από κόρνερ του Περέιρα, η μπάλα έφθασε μπροστά του, αλλά δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίκτυα εξ επαφής για να κάνει το 3-0… «Συγχαρητήρια στους παίκτες για την πρόκριση στους ομίλους! Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα στη συνέχεια και αυτό είναι που περιμένω», σχολίασε ο Ιβιτς λίγο μετά την πρόκριση της ομάδας του.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο (75΄ Βαρέλα), Τζαβέλλας, Λέοβατς (65΄ Κίτσιου), Μάτος, Κάνιας, Σάχοφ (57΄ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Ροντρίγκες, Τζάλμα, Περέιρα.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ: Σκρίμπε, Σπίσιτς, Αμισουλασβίλι, Σάντος, Λομπζχανίτζε, Παρουνασβίλι, Τσιντσάντζε (75΄ Βέλεφ), Κιτεϊσβίλι, Αλβαρο, Ντβαλισβίλι (77΄ Μικελτάτζε), Παπουνασβίλι.

• Το ποσό των 6 εκατ. ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λούκας Πέρεθ από την Λα Κορούνια στην Αρσεναλ. Η λονδρέζικη ομάδα θα καταβάλει τη ρήτρα αγοράς των 20 εκατ. ευρώ στους Ισπανούς για να αποκτήσει τον Λούκας και το 30% από αυτό το ποσό καρπώνεται ο ΠΑΟΚ, βάσει της περυσινής συμφωνίας για τη μεταπώληση του ποδοσφαιριστή.

• Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα τιμήσει την Αννα Κορακάκη για τα δύο μετάλλια της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στις 3 Σεπτεμβρίου, στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με τη Δόξα στην Δράμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή