Δραματική έκκληση των συγγενών του νεκρού καπετάνιου της Αίγινας

Δραματική έκκληση των συγγενών του νεκρού καπετάνιου της Αίγινας

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δραματική έκκληση για περισσότερα στοιχεία που θα συμβάλουν στην διαλεύκανση της υπόθεσης απευθύνουν τα αδέλφια του καπετάνιου της λάντζας που σκοτώθηκε στο δυστύχημα της Αιγινας.

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος των αδερφών Τρίμη, Τατιάνα Τσιρακοπούλου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι: «την 16.08.2016 και λίγο μετά το τραγικό ναυάγιο στο στενό Πέρδικας-Μονής, όπου πνίγηκαν τέσσερις άνθρωποι, ένας εκ των οποίων ήταν ο αδελφός μας, καπετάνιος της λάντζας ''Αντωνία'', το ηλικιωμένο ζευγάρι, που εφέρετο να επιβαίνει στο μοιραίο ταχύπλοο, αποβιβάσθηκε στο λιμάνι της Πέρδικας και από εκεί κατευθύνθηκε με ταξί, αντί για το Λιμεναρχείο, όπως θα ήταν αναμενόμενο, στο σπίτι του φερόμενου χειριστή του ταχυπλόου, όπου και φέρεται να παρέμεινε για αρκετή ώρα. Κάνουμε έκκληση στον οδηγό του ταξί (εάν βεβαίως υπάρχει), έναν από τους περίπου 30 που έχει η Αίγινα συνολικά, να εμφανισθεί στην Ε’ Τακτική Ανακρίτρια Πειραιά και να καταθέσει, συμβάλλοντας έτσι στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Κάνουμε έκκληση στον Πρόεδρο των αυτοκινητιστών Αίγινας να μας συνδράμει στην έρευνά μας αυτή, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια». 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή