Ηχοσυστήματα υπό δοκιμή

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο εξωτερικό -και στην Ελλάδα σπανιότερα- μπορείς να ακούσεις ένα ολόκληρο CD ή δίσκο πριν τα αγοράσεις. Η αμερικανική εταιρεία SONOS, που από το 2002 πρωτοπορεί στα οικιακά συστήματα ήχου, δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να… ακούσουν ένα ολόκληρο ηχοσύστημα.

Στο νέο κατάστημά της στο Σόχο του Μανχάταν δημιούργησε επτά υπερσύγχρονους και άψογα ηχομονωμένους θαλάμους, που μιμούνται αισθητικά το σαλόνι ενός σπιτιού και όπου οι πελάτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια προσομείωση της ηχητικής εμπειρίας SONO.

Με μουσικές επιλογές από διαφορετικές πλατφόρμες, όπως το Spotify και το Apple Music, κάθε θάλαμος προτείνει τρία ηχητικά σενάρια με διαφορετικά ηχεία για το σαλόνι, την κουζίνα ή το γραφείο, ενώ το ξεχωριστό ντεκόρ του κάθε θαλάμου, με διαφορετικής αισθητικής χειροποίητα χαλιά, βιβλία και αντικείμενα, ταπετσαρίες και κατά παραγγελία έπιπλα, στόχο έχει να δείξει στον πελάτη πώς οι μίνιμαλ γραμμές της SONO μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε σπίτι. www.sonos.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή