Αποχώρηση Καλλιάνου από την Ενωση Κεντρώων

Αποχώρηση Καλλιάνου από την Ενωση Κεντρώων

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με σαφείς αιχμές για το «φλερτ» του Βασίλη Λεβέντη με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και για τον πρωθυπουργό που υποσχόταν ελπίδα και έφερε το χάος, παραιτήθηκε χθες από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Ενωσης Κεντρώων ο Γιάννης Καλλιάνος.

Ο κ. Καλλιάνος, από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του κόμματος του κ. Λεβέντη, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα με μια αιχμηρή επιστολή, στην οποία επί της ουσίας επιβεβαιώνει τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στην Ενωση Κεντρώων με αφορμή την τακτική προσέγγισης του κ. Λεβέντη προς τον κ. Τσίπρα.

Αιχμές κατά Λεβέντη

Ο πρώην πλέον εκπρόσωπος Τύπου της Ενωσης Κεντρώων, εμμέσως πλην σαφώς, επικρίνει τον κ. Λεβέντη για «παλαιοκομματικές νοοτροπίες» και δηλώνει ευθέως ότι δεν μπορεί να πορεύεται ενάντια στα «πιστεύω» του, «όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα». «Οφείλω να πω μόνο την αλήθεια στους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν και αυτή είναι ότι απεχθάνομαι να είμαι έμμεσος υποστηρικτής ενός πρωθυπουργού που αποδείχθηκε ο πλέον αναξιόπιστος», αναφέρει ο κ. Καλλιάνος στην επιστολή-έκπληξη, ενώ προσθέτει: «Παραμένω δίπλα στην κοινωνία και θα αποδοκιμάζω με όλη μου τη δύναμη αυτούς που καταστρέφουν τη χώρα… Θα είμαι απέναντι σε αυτούς που έταζαν την ελπίδα και έφεραν το χάος. Θα συνεχίσω τον αγώνα μου με την πλειοψηφία των Ελλήνων ενάντια σε μια κυβέρνηση που απογοήτευσε τους Ελληνες, που δεν είπε ποτέ αλήθεια στον λαό, για να υπάρξει μια νέα και αξιόπιστη λύση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή