Σκληρή επίθεση της ΝΔ για τον ΕΝΦΙΑ: «Ο πρωθυπουργός παίρνει χρυσό μετάλλιο ψεύδους»

Σκληρή επίθεση της ΝΔ για τον ΕΝΦΙΑ: «Ο πρωθυπουργός παίρνει χρυσό μετάλλιο ψεύδους»

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την ανάρτηση στο TAXIS των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ για το 2016. Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας είχε δεσμευτεί για την κατάργηση του, έκανε την Νέα Δημοκρατία να εκδώσει μία σκληρή ανακοίνωση που, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για ακριβό λογαριασμό που θα πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες, ενώ αναφέρεται και στην επικείμενη ΔΕΘ, λέγοντας πως ο κύριος Τσίπρας θα φοράει «μετάλλια αναξιοπιστίας».

Αναλυτικά η δήλωση του εκπροσώπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκου αναφέρει:

«Σήμερα, ο κ. Τσίπρας παίρνει επάξια το χρυσό μετάλλιο ψεύδους και πολιτικής εξαπάτησης. Το “κέρδισε” με τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Δεσμευόταν να τον καταργήσει και τώρα έρχεται βαρύτερος για εκατομμύρια Έλληνες. Έχει “κερδίσει” και άλλο μετάλλιο. Με την κατάργηση του ΕΚΑΣ, που έλεγε ότι θα διασφαλίσει. Έχει “κερδίσει” και τρίτο. Με τη δραματική μείωση των συντάξεων, ενώ έταζε και 13η.Ο κ. Τσίπρας ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, με τα μετάλλια της αναξιοπιστίας κρεμασμένα στο λαιμό. Μετάλλια που πληρώνουν πολύ ακριβά οι πολίτες. Και βέβαια, την ώρα που θα είναι στο βήμα, θα τα βλέπουν όλοι».

Την ίδια ώρα ο κ. Μητσοτάκης με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ασκεί κριτική στο κυβερνητικό έργο στο σύνολο του, καθώς κοινοποιώντας σχετικό infographic που αποτυπώνει πως η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα με ύφεση στη ΕΕ , σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που αξίζουμε. Με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η ελληνική οικονομία είναι η μοναδική στην Ευρωπαϊκή Ένωση που βυθίζεται στην ύφεση, την ώρα που όλοι οι άλλοι προχωρούν με ανάπτυξη. Σχέδιο εξόδου από την κρίση έχει μόνο η Νέα Δημοκρατία».

Σκληρή επίθεση της ΝΔ για τον ΕΝΦΙΑ: «Ο πρωθυπουργός παίρνει χρυσό μετάλλιο ψεύδους»-1

H NΔ θέλει το αμέσως επόμενο διάστημα να επωφεληθεί στο έπακρο από τα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως έχει φανεί στα κοινωνικά δίκτυα η αντίδραση για τον ΕΝΦΙΑ και η αλλαγή πλεύσης του ΣΥΡΙΖΑ μονοπωλούν το ενδιαφέρον, λίγο πριν μπούμε και με την βούλα σε ένα πολύ δύσκολο φθινόπωρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή