Κόρινθος: Συνελήφθησαν δέκα μέλη του Ρουβίκωνα για ζημιές σε θυρίδες των διοδίων

Κόρινθος: Συνελήφθησαν δέκα μέλη του Ρουβίκωνα για ζημιές σε θυρίδες των διοδίων

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δέκα άτομα αναρχικοί μέλη του Ρουβίκωνα συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας στον παράλληλο δρόμο της εθνικής Αθηνών – Πατρών στο ύψος του 85ου χιλιομέτρου της εθνικής οδού, γιατί νωρίτερα προκάλεσαν ζημιές σε θυρίδες των διοδίων Κιάτου.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα δέκα άτομα με κουκούλες, έφτασαν με δύο αυτοκίνητα έχοντας καλύψει τους αριθμούς κυκλοφορίας στα διόδια Κιάτου, επί του νέου αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Πατρών και προκάλεσαν ζημιές σε δύο θυρίδες διοδίων, ενώ πέταξαν φέιγ βολάν που έγραφαν, «καμιά πληρωμή για τα διόδια καρμανιόλα. Πληρώνεις το θάνατό σου. Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας».

Στην συνέχεια και κατά την επιστροφή της ομάδας των αναρχικών προς Αθήνα, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν στο 85ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού οδού Αθηνών – Πατρών και τους συνέλαβαν.

Οι δέκα συλληφθέντες κρατούνται στα κρατητήρια της ασφάλειας Κορίνθου και αύριο με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Κορίνθου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή