Κιμπουρόπουλος: «Πληρώνουμε λύτρα για να λειτουργούν τα κανάλια όπως πρέπει»

Κιμπουρόπουλος: «Πληρώνουμε λύτρα για να λειτουργούν τα κανάλια όπως πρέπει»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάμε να πληρώσουμε λύτρα για να συνεχίσουν τα κανάλια να λειτουργούν όπως πρέπει σε μία σύγχρονη δημοκρατία. Αυτά τα λύτρα πάμε να διαπραγματευτούμε σήμερα, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΣΚΑΪ Κώστας Κιμπουρόπουλος, προσερχόμενος στην δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ερωτηθείς για τις συνθήκες υπό τις οποίες θα λάβει χώρα η διαδικασία, ο κ. Κιμπουρόπουλος τόνισε πως δεν αισθάνεται ταπεινωμένος – όχι λόγω των συνθηκών – αλλά επειδή έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί για μία ακόμη φορά τη συντεταγμένη λειτουργία των μέσων ενημέρωσης, την αρχή της πολυφωνίας στην ενημέρωση, τις θέσεις εργασίας που αφορούν το μέλλον ανθρώπων και οικογενειών.

Προσέθεσε ακόμη ότι το «μπούλινγκ» της κυβέρνησης εναντίον των μέσων ενημέρωσης έχει αρχίσει προ πολλού και έκανε λόγο για «ντελίριο προεξόφλησης αποτελεσμάτων» στον διαγωνισμό από κυβερνητικά στελέχη όπως η Όλγα Γεροβασίλη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε χθες Δευτέρα ότι η κυβέρνηση θα ρίξει «μαύρο» μετά από 90 ημέρες το αργότερο σε όποιο κανάλι δεν πάρει άδεια.

«Ο κίνδυνος είναι υπαρκτός κάποιοι να πάνε να κλείσουν κάποιους», προσέθεσε ο κ. Κιμπουρόπουλος, επαναλαμβάνοντας όμως ότι είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί τη θέση που πρέπει να έχουν τα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης σε μία δημοκρατία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή