Όλα όσα χρειάζεσαι για το νέο φοιτητικό σου σπίτι, είναι εδώ

Όλα όσα χρειάζεσαι για το νέο φοιτητικό σου σπίτι, είναι εδώ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τώρα που ανακοινώθηκαν οι βάσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων, τα όνειρα για το νέο σου φοιτητικό σπίτι, μόλις άρχισαν να δημιουργούνται στο μυαλό σου!

Kι αναρωτιέσαι… τι χρειάζεσαι;

Με μια γρήγορη ματιά, χρειάζεσαι έναν καναπέ στον οποίο θα κάτσει η παρέα… κι ένα χαλί για να κάτσει η υπόλοιπη παρέα! Ένα κρεβάτι που θα σε ξεκουράζει τα βράδια… αλλά κι εκείνες τις πρωινές ώρες που γυρνάς από τα ξενύχτια.

Όλα όσα χρειάζεσαι για το νέο φοιτητικό σου σπίτι, είναι εδώ-1

Ένα μικρό αλλά και βολικό τραπεζάκι, στο οποίο θα βρίσκονται τα βιβλία, οι σημειώσεις κι ο νέος σου υπολογιστής που θα αποθηκεύεις εκεί τις εργασίες κι όλες τις φωτογραφίες από τις διακοπές.

Όλα όσα χρειάζεσαι για το νέο φοιτητικό σου σπίτι, είναι εδώ-2

Μια καρέκλα για να κάθεσαι αναπαυτικά… αλλά και για να «κάθονται» επίσης αναπαυτικά, όλα αυτά τα ρούχα που έχεις φορέσει τις τελευταίες μέρες!

Και φυσικά δεν μπορείς να μην πάρεις νέα ηχεία για να κάνεις επιτέλους αυτό το πάρτι που τόσο καιρό σχεδιάζεις.

Kαι συνεχίζεις να αναρωτιέσαι… πώς θα τα βρεις όλα αυτά που χρειάζεσαι;

Με μία μόνο βόλτα στα καταστήματα ΙΚΕΑ!

Γιατί εδώ μπορείς να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να επιπλώσεις και να διακοσμήσεις το νέο σου σπίτι αλλά και να αποκτήσεις ακόμα πιο εύκολα τις ηλεκτρικές σου συσκευές!

Πώς; Mε αγορές πάνω από 600€ από τα καταστήματα ΙΚΕΑ, κερδίζεις κουπόνι αγορών 100€ για τις αγορές σου από τον Κωτσόβολο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή