H Hyundai Motorsport ανανέωσε με τον D. Sordo

H Hyundai Motorsport ανανέωσε με τον D. Sordo

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Hyundai Motorsport ανακοίνωσε τη διετή συνέχιση της συνεργασίας της με τον Dani Sordo, ο οποίος θα δει την ομάδα του να παραμένει μέχρι το τέλος του 2018.

Ο Sordo έχει διαδραματίσει αναπόσπαστο ρόλο στην εδραίωση της Hyundai Motorsport στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC) της FIA τα τελευταία χρόνια. Μαζί με τον συνοδηγό του Marc Marti, ο Sordo βοήθησε την ομάδα να επιδείξει διαρκή βελτίωση επιδόσεων από το ντεμπούτο του στο WRC το 2014.

Το ισπανικό πλήρωμα συνέβαλε πριν από δύο χρόνια στο ιστορικό 1-2 της ομάδας στο Ράλι Γερμανίας, ενώ πρόσθεσε στο ενεργητικό του ένα ακόμη βάθρο στο Ράλι Ισπανίας το 2015. Το πλήρωμα ήταν γενικά μεταξύ των πιο γρήγορων αυτή τη σεζόν και εξασφάλισε το πρώτο του βάθρο στη σεζόν τερματίζοντας στο Ράλι Γερμανίας στη δεύτερη θέση – που ισοδυναμεί με το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα τους.

Ο Michel Nandan, Team Principal σχολίασε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Dani καθώς έχουμε σκοπό να εξελιχθούμε περαιτέρω στα πρώτα μας χρόνια στο WRC. Από τη στιγμή που εντάχθηκε στο πρωτάθλημα το 2014, ο Dani υπήρξε ένα σημαντικό μέλος για την ομάδα μας. Έχει κίνητρο και είναι συνεπής, βοηθώντας μας να αναπτυχθούμε τόσο εντός όσο και εκτός των αγώνων. Έχουμε μοιραστεί πολλές ευχάριστες αναμνήσεις μαζί, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικού αποτελέσματός τους το Σαββατοκύριακο. Τώρα μπορούμε να προσβλέπουμε σε μια ακόμη πιο θετική εξέλιξη για το μέλλον. "

Ο Sordo πρόσθεσε: "Η Hyundai Motorsport έχει γίνει σαν οικογένεια για μένα, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζεται η συνεργασία μας για δύο ακόμη σεζόν. Είχα την ευχαρίστηση να δω και να βοηθήσω αυτή τη νέα ομάδα να μεγαλώσει μεταξύ ισχυρών διεκδικητών μέσα σε λίγα χρόνια και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βλέπω που μπορούμε να φθάσουμε στο μέλλον, ιδιαίτερα με τους νέους κανονισμούς. Στόχος μου είναι να παλέψω για νίκες στο WRC και βάθρα σε τακτική βάση, και ξέρω ότι είναι ένας ρεαλιστικός στόχος με αυτή την ομάδα. Είχαμε την πιο επιτυχημένη μας σεζόν μέχρι σήμερα, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα για αυτή τη σεζόν αλλά και για τη συνέχεια".

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή