Πρόσωπα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος «Νόμος περί τέκνων» του Ιαν ΜακΓιούαν (κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πατάκη) πιθανότατα θα αναλάβει η Εμα Τόμπσον  (φωτ.). Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Deadline, η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται σε συνομιλία με τους παραγωγούς του φιλμ και τον σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Εϊρ. Κεντρική ηρωίδα του βιβλίου είναι η δικαστής Φιόνα Μέι, η οποία καλείται να αποφασίσει αν θα επιτρέψει στον 17χρονο Ανταμ να αρνηθεί, για θρησκευτικούς λόγους, τη θεραπεία που θα του σώσει τη ζωή.

(…) Oι μεγάλοι σταρ φεύγουν από τη ζωήν αλλά οι θαυμαστές πάντα βρίσκουν τρόπο να τιμούν τα ινδάλματά τους ακόμα και μετά τον θάνατό τους. Ο Ελβις θα έχει πάντα την Γκρέισλαντ για τους φανατικούς του. Ο Πρινς, που πέθανε την άνοιξη, αντιστοίχως έχει το Paisley Park στη Μινεσότα. Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, το συγκρότημα της κατοικίας και των στούντιο θα είναι ανοιχτό για τις επισκέψεις των θαυμαστών του από τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ηταν, άλλωστε, το μέρος όπου βρέθηκε νεκρός ο τραγουδιστής.

(…) Θεωρήθηκε δικαίως μία από τις κορυφαίες αρχιτέκτονες του καιρού μας. Οι δημιουργίες της είχαν ρευστότητα, φαντασία και χάρη. Η Ζάχα Χαντίντ «έφυγε» νωρίς από τη ζωή χωρίς να ολοκληρώσει ίσως την καριέρα της. Ο οίκος Σόθμπις, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της, συμπεριέλαβε την υλοποίηση του τελευταίου γλυπτικού σχεδίου της σε μια μεγάλη έκθεση που πραγματοποιείται αυτήν την περίοδο στο Ντέρμπισαϊρ της Βρετανίας. Εχει μήκος 23 μέτρων και χρειάστηκε αρκετό καιρό για να «κατασκευαστεί».

(…) Δικαστής του Νάσβιλ απέρριψε από τη θέση του ενόρκου την 26χρονη ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ σε υπόθεση βιασμού και απαγωγής. Θεώρησε ότι η Σουίφτ δεν θα ήταν αμερόληπτη, δεδομένου ότι εκκρεμεί εις βάρος της υπόθεση που σχετίζεται με σεξουαλική επίθεση από τον πρώην ραδιοφωνικό παραγωγό Ντέιβιντ Μίλερ. Η εξέταση του ζητήματος από τον δικαστή συνέπεσε με την τελετή απονομής των βραβείων του MTV και η Σουίφτ δεν κατάφερε να παραστεί. Σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή