Αποθεωτική υποδοχή Καρντόσο

Αποθεωτική υποδοχή Καρντόσο

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίσιο τέλος είχε για τον Ολυμπιακό το θρίλερ της απόκτησης του Οσκαρ Καρντόσο. Είναι αξιοσημείωτο πως οι διαπραγματεύσεις των εκπροσώπων των «ερυθρόλευκων» με την πλευρά του διεθνούς Παραγουανού επιθετικού έγιναν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Αρχισαν αργά το βράδυ της Τρίτης και ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης! Ακολούθως, ο Καρντόσο πήρε το αεροπλάνο για την Αθήνα όπου έφθασε χθες το μεσημέρι για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια δύο χρόνια και οι ετήσιες καθαρές απολαβές του αναμένεται να ξεπεράσουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ, αν συμπεριλάβουμε και τα μπόνους. Ο έμπειρος φορ που έχει αγωνιστεί για επτά συνεχόμενα χρόνια στην Μπενφίκα (112 γκολ σε 175 συμμετοχές), ενώ την τελευταία διετία ήταν στην Τραμπζονσπόρ (25 γκολ σε 50 αγώνες), βρέθηκε χθες το βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη και παρακολούθησε το νικηφόρο φιλικό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τον Λεβαδειακό. Εληξε 2-0 με αυτογκόλ του Τριποτσέρη στο 20΄ και τέρμα του Θανάση Ανδρούτσου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Κατά την άφιξή του στο φαληρικό γήπεδο γνώρισε την αποθέωση από εκατοντάδες φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι τον περίμεναν στον περιβάλλοντα χώρο. Από σήμερα πιάνει δουλειά στον Ρέντη, μαζί με τα άλλα τρία μεταγραφικά αποκτήματα που ανακοινώθηκαν χθες. Πρόκειται αρχικώς για τον 32χρονο Γάλλο αμυντικό μέσο Αλεξί Ρομαό, ο οποίος την τελευταία τριετία είχε 127 συμμετοχές και 4 γκολ με τη Μαρσέιγ. Είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας και με την εθνική ανδρών του Τόγκο (έχει 57 συμμετοχές), με την οποία έπαιξε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006.

Επίσης, ανακοινώθηκε η μεταγραφή του 22χρονου Πορτογάλου επιθετικού της Πόρτο, Γκονσάλο Πασιένσια. Ηταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Πορτογαλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου αγωνίστηκε σε 4 ματς σημειώνοντας 3 γκολ. Και αργά χθες το βράδυ ανακοινώθηκε ο 21 ετών Βραζιλιάνος στόπερ της Κρουζέιρο, Μπρούνο Βιάνα. Στη σύντομη θητεία του στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ο Πάουλο Μπέντο τον είχε χρησιμοποιήσει στα 15 από τα 17 παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο της Κρουζέιρο.

Ετσι, ο Ολυμπιακός έφθασε τις δέκα μεταγραφές στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Και πλέον στόχος του Πορτογάλου τεχνικού είναι η προσαρμογή των νέων παικτών το συντομότερο δυνατόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή