Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Τεχνόπολη τον Σεπτέμβριο

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων στην Τεχνόπολη τον Σεπτέμβριο

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηχηρή είσοδο με πολλές συναυλίες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις κάνει η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για το φθινόπωρο. Το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου δεν αφήνει σχεδόν καμία μέρα άδεια από μουσική, σεμινάρια, συναντήσεις επαγγελματιών και φεστιβάλ στον βιομηχανικό χώρο πολιτισμού της Αθήνας. Σε μια σταχυολόγηση των μουσικών εκδηλώσεων ξεχωρίζουμε την αυριανή συναυλία του Γιάννη Χαρούλη (5/9), του Παύλου Παυλίδη & B-Movies (8/9), του Κωνσταντίνου Βήτα (9/9), το μουσικό αφιέρωμα στον ποιητή Μάνο Ελευθερίου (11/9), τη συναυλία του αιώνιου ροκά Γιάννη Αγγελάκα (12/9), του Θανάση Παπακωνσταντίνου (14/9), του Σωκράτη Μάλαμα (19/9) και τα «20 χρόνια Σταυρός του Νότου» (26/9). Στις 20 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται το διήμερο DjangoFest Athens 2016, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μουσική της Gypsy Jazz που έκανε διάσημη ο Ρομά κιθαρίστας Django Reinhardt.

Σημειώστε στις 16/9 το 7ο Athens Bike Festival με εκθέσεις, δοκιμές και δραστηριότητες για τους φίλους του ποδηλάτου, το οποίο διοργανώνεται κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου διαρκεί η υποβολή αιτήσεων για τον 4ο κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή «Food for business», ενώ για τους επαγγελματίες η Τεχνόπολη διοργανώνει σεμινάριο για το διεθνές μάρκετινγκ (5/9), τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού (8/9), τη διαφήμιση (19/9), τις start up επιχειρήσεις (20/9), το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020» (22/9). Από τις 23 έως τις 25 του μήνα το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου θα γιορτάσει τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή