Κουρουμπλής: Ανώριμη η ΝΔ στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Κουρουμπλής: Ανώριμη η ΝΔ στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για «ανωριμότητα» και «έλλειμμα ευθύνης» στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και για το αίτημά της για πρόωρες εκλογές κατηγορεί τη ΝΔ ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Δεν είμαι υπέρ της διαδικασίας του λόχου σε ένα κόμμα. Αλλά νομίζω ότι η ΝΔ βιάστηκε, και ειδικά με τη στάση της όσον αφορά στη σύσταση του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου και τώρα πληρώνει τα επίχειρα. Τι θα κάνει; Θα ακυρώσει τις άδειες; Γενικά η στάση τους δείχνει ανωριμότητα», τόνισε ο υπουργός σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Σημείωσε ότι ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές ένα μήνα μετά την εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ και αναρωτήθηκε: «Πότε πρόλαβε η ΝΔ και ετοίμασε το πρόγραμμα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και να επανέλθει στην εξουσία; Αυτό δείχνει έλλειμμα ευθύνης».

Χαρακτήρισε τραγική την καταγραφή των κληροδοτημάτων, αναφέροντας ότι μόνο το 10% των 6.000 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος είναι καταγεγραμμένο. «Όλα αυτά είναι καταπατημένα και τα εκμεταλλεύονται διάφορες ομάδες. Αυτό το κράτος μάς παρέδωσαν. Τόσο πολύ ετοιμάστηκαν που θα έρθουν να το αλλάξουν;», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα, την οποία «έχει εξασφαλίσει η σημερινή κυβέρνηση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή