Κορακάκης: Νιώθω αηδία

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φρούδες αποδείχθηκαν οι υποσχέσεις για κατασκευή χώρου προπονήσεων για την Αννα Κορακάκη. Η Ολυμπιονίκης επέστρεψε στην Ελλάδα με στόχο να ξαναρχίσει τις προπονήσεις για τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου που θα διεξαχθεί στις 7 και 8 Οκτωβρίου στην Ιταλία. Οταν η αθλήτρια της σκοποβολής κατάκτησε το πρώτο μετάλλιο, οι τοπικές αρχές της Δράμας γκρέμισαν το υποτυπώδες προπονητήριο για τα πυροβόλα όπλα και υποσχέθηκαν ότι θα φτιάξουν έναν νέο χώρο. Η υπόσχεση, όμως, έμεινε στα λόγια. Η Αννα Κορακάκη μαζί με τον πατέρα και προπονητή της, Τάσο, επισκέφτηκαν το χώρο όπου έκαναν προπονήσεις και διαπίστωσαν ότι τα πάντα ήταν κατεστραμμένα.

«Χάθηκε η πρώτη προπόνηση και οι υποσχέσεις του Δημάρχου Δράμας!!! Δεν θέλω να γράψω τι νιώθω…για τον Δήμαρχο και την ομοσπονδία, η οποία παρόλο που γνώριζε ότι δεν έχουμε σκοπευτηριο από την ημέρα που επιστρέψαμε, δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να ρωτήσει τι θα κάνουμε. Και μάλιστα ένα μήνα πριν τους τελικούς παγκοσμίων κυπέλλων. Φαίνεται ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει τώρα είναι η έκτακτη γενική συνέλευση για αλλαγή καταστατικού. Αηδία!!!», έγραψε ο προπονητής της αθλήτριας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Την πρώτη ημέρα προπόνησης αποτύπωσε με βίντεο το dramini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή