Αντί για προπονητήριο βρήκε χάος η Κορακάκη

Αντί για προπονητήριο βρήκε χάος η Κορακάκη

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κάθε θαύμα τρεις ημέρες, το μεγάλο τέσσερις», λέει ο λαός και τη ρήση λαϊκής σοφίας βίωσαν η Αννα Κορακάκη και ο πατέρας – προπονητής της, Τάσος. Οταν η αθλήτρια κατέκτησε το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο, οι δημοτικές αρχές της Δράμας γκρέμισαν το υποτυπώδες προπονητήριό της για πυροβόλα όπλα, με την υπόσχεση να φτιάξουν ένα καινούργιο. Η αθλήτρια, χθες, επέστρεψε σε προπονητικούς ρυθμούς αλλά στα νταμάρια της Δράμας δεν υπήρχε η πρόχειρη κατασκευή που της είχαν υποσχεθεί, αντίθετα είχαν καταστραφεί ακόμα και οι στόχοι.

«Στις αρχές του Οκτωβρίου φεύγουμε για την Ιταλία προκειμένου να πάρουμε μέρος στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου. Η ομοσπονδία γνώριζε το θέμα, αλλά δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει πού θα κάνει προπονήσεις η Αννα. Το μόνο που ενδιαφέρει τους παράγοντές της είναι η έκτακτη γενική συνέλευση και η αλλαγή καταστατικού. Δεν μας πήραν ένα τηλέφωνο ούτε για να ρωτήσουν», δήλωσε στην «Κ» ο Τάσος Κορακάκης.

Το προπονητήριο στο λατομείο ήταν για τα πυροβόλα όπλα. Στην περιοχή δεν υπάρχει κάποιο άλλο αντίστοιχο και η δις ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο πρέπει να μεταβεί στον Βόλο ή στην Αθήνα για να κάνει προπόνηση. «Η απόσταση μέχρι τον Βόλο είναι 350 χιλιόμετρα. Δεν γίνεται να τη διανύουμε αυθημερόν. Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις για το αεροβόλο εδώ στη Δράμα και θα προσπαθήσουμε να κατεβούμε για 2-3 ημέρες στον Βόλο ώστε να προπονηθεί και στο πυροβόλο. Φυσικά, αυτή δεν είναι σωστή προετοιμασία», μας είπε ο κ. Κορακάκης.

Στους αγώνες που θα διεξαχθούν στην Μπολόνια, το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, θα πάρουν μέρος οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της σκοποβολής από όλο τον κόσμο. Η 20χρονη Αννα Κορακάκη βρίσκεται στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης στο σπορ πιστόλι 25 μ. και στην τρίτη στο αεροβόλο πιστόλι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή