ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: «Ο κ. Τσίπρας όσες κορδέλες και αν κόψει παραμένει αναξιόπιστος»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Για αναξιοπιστία κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα η ΝΔ, σχολιάζοντας τα εγκαίνια τμήματος της «Ολυμπίας Οδού» από τον πρωθυπουργό.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείου Τύπου της ΝΔ τονίζει πως ο κ. Τσίπρας έκοψε ακόμη μία κορδέλα ενός έργου που ξεκίνησε επί κυβέρνησης Κ. Καραμανλή και συνεχίστηκε επί κυβέρνησης Αντ. Σαμαρά, υπενθυμίζοντας πως τότε κατήγγειλε το έργο και αντιδρούσε πρωτοστατώντας στο «Δεν πληρώνω» στα διόδια.

«Όσες μεταλλάξεις κι αν κάνει, ένα ήταν και παραμένει ο κ. Τσίπρας: αναξιόπιστος» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Σκληρή απάντηση από το Υπουργείο Μεταφορών

Με αιχμές απαντά το υπουργείο Μεταφορών, στην ανακοίνωση της ΝΔ, σχετικά με αυτοκινητοδρόμους που εγκαινιάζει η σημερινή κυβέρνηση.

«Παρότι η κυβέρνηση Σαμαρά ολοκλήρωσε τα έργα των αυτοκινητοδρόμων, προώθησε και ολοκλήρωσε τις απαλλοτριώσεις, τις αρχαιολογικές εργασίες, το μετρό Θεσσαλονίκης και μας παρέδωσε μια σύγχρονη Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε λεφτά να αγοράσουμε κορδέλα και να εγκαινιάσουμε τα έργα που μας παρέδωσε έτοιμα…..»

«Σήμερα την πρώτη ημέρα μετά τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, δανειστήκαμε δέκα ευρώ από τα 246 εκατομμύρια ευρώ και αγοράσαμε άσπρη κορδέλα. Οπότε και εγκαινιάσαμε τα έργα…

Η αλήθεια να λέγεται!» καταλήγει ειρωνικά το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ