Σύντομα

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΠΠΑΣΙΑ: Στο Βουκουρέστι συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο το βαλκανικό πρωτάθλημα όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Η χώρα μας παίρνει μέρος με 48 ιππείς και αμαζόνες και έχει πλήρεις ομάδες στις κατηγορίες παίδων, εφήβων, νέων ιππέων, ενηλίκων και αμαζόνων.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Στο Περθ της Αυστραλίας συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας ερασιτεχνών. Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Λουκάς Καταπόδης, ο οποίος αύριο θα αγωνιστεί στην ατομική χρονομέτρηση.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Διεθνής αγώνας ιστιοπλοΐας στη μνήμη του φιλέλληνα Σουηδού συγγραφέα Γιόραν Σιλντ θα διοργανώσει ο όμιλος της Λέρου. Αναμένεται να πάρουν μέρος πάνω από 20 σκάφη με 180 ιστιοπλόους, πολλοί από τους οποίους θα προέρχονται από τη Σουηδία. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 12 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 16/9. Η διαδρομή θα είναι Λέρος – Πάτμος – Λειψοί.

ΤΕΝΙΣ: Σε εξέλιξη βρίσκεται το ένα από τα τέσσερα τουρνουά του Γκραν Σλαμ, το US ΟPEN. Πρόκειται για ένα από τα πιο ιστορικά τουρνουά, το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά το 1881.

ΕΚΛΟΓΕΣ: Στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα οι αρχαιρεσίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Αύριο, «σειρά» θα πάρουν οι εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ προκειμένου να αναδείξουν τη νέα διοίκηση της ΕΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή