Πίσω από τις κάμερες

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι θέμα αγάπης…

Eίκοσι δύο μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ, από το 2005 έως σήμερα, παραπέμπονται σε δίκη σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση της «κάρτας υγείας». Οι περισσότεροι από τους κατηγορουμένους έχουν πάψει να έχουν θεσμικές θέσεις στο ποδόσφαιρο. Κάποιοι άλλοι, όπως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Χρ. Σάββας και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην ΕΟΕ και πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας Σ. Πιλάβιος, παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους για λόγους ευθιξίας αμέσως μόλις η δυσμενής γι’ αυτούς κατάσταση κατέστη μη αναστρέψιμη. Αντιθέτως τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Γκιρτζίκης όσο και τα παραπεμπόμενα σε δίκη μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής προσπαθούν να ανακαλύψουν τρόπους ώστε να παραμείνουν «ζωντανοί». Ακόμα και τώρα, που οι δικοί τους «σύμμαχοι» τους καλούν να παραιτηθούν, μένουν στις θέσεις τους μέχρι να εκπνεύσει η εκ του νόμου προθεσμία. Είναι λόγω της μεγάλης και προπάντων ανιδιοτελούς αγάπης τους για το ποδόσφαιρο…

ΜΠΛΟΥ.

Εκλογές στο βόλεϊ

Τέσσερις συνδυασμοί διεκδικούν σήμερα την ηγεσία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Ο αριθμός των «μνηστήρων» δημιουργεί ερωτήματα αλλά και ελπίδες. Το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί τόσοι άνθρωποι, από τη στιγμή που, όπως μας λέει η νομοθεσία, δεν αμείβονται, ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με μια ομοσπονδία με τόσα πολλά προβλήματα, και οι ελπίδες που «αναδύονται» είναι ότι αφού υπάρχει τόσο ενδιαφέρον θα υπάρξουν… καλύτερες ημέρες στα αθλήματα που καλλιεργεί (βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ). Αρκεί οι υποσχέσεις που έδωσαν τις τελευταίες εβδομάδες οι υποψήφιοι να μη μείνουν, όπως κατά μεγάλο ποσοστό γίνεται, μόνο στα λόγια.

Σπυρ. Σπαν.

«Μπορεί να ξανασυμβεί»

«Πάντα θα πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει ομάδα που θα νικήσει ξανά τους Αμερικανούς, όπως έγινε και με την εθνική ομάδα στο Τόκιο. Δεν πρέπει να τους φοβηθείς. Αυτό κάναμε εμείς τότε και τους αιφνιδιάσαμε». Οσα χρόνια κι αν περάσουν από τον θρίαμβο του 2006, ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα υποστηρίζει ότι ακόμα κι αν λείπει το στοιχείο του αιφνιδιασμού, οι παίκτες του ΝΒΑ δεν είναι άτρωτοι. Στο πρόσφατο ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο οι Αμερικανοί και ο τεχνικός τους Μάικ Σιζέφσκι έδειξαν ότι δύσκολα θα χάσουν ξανά. Το παραδέχονται και οι ίδιοι ότι εκείνο το πάθημα από την Ελλάδα έχει γίνει μάθημα για κάθε «Ντριμ Τιμ».

Γ.Β.

Στην κάλπη και η ΕΟΚ

Eκλογές αύριο στην ΕΟΚ. Ενα ψηφοδέλτιο κατέρχεται με γνωστά ονόματα. Γιατί αναμενόταν και δεύτερο ή τρίτο ψηφοδέλτιο διεκδίκησης της διοίκησης; Και ποιοι να τα συγκροτήσουν; Οι… «φαντομάδες» της αέναης και συνάμα ανύπαρκτης αντιπολίτευσης, όταν έρχεται η ώρα της κάλπης;

Γ.Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή