ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη Σταύρου Θεοδωράκη: Τι του ζήτησε χθες το απόγευμα ο Αλέξανδρος Βέλιος

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, όσον αφορά τον καλό του φίλο Αλέξανδρο Βέλιο, που συγκλόνισε με τον θάνατο του.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 9,84" αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Βέλιο, με τον οποίο γνωριζόταν εδώ και χρόνια λέγοντας: «Κατά μία συνωμοσία της τύχης εχθές το απόγευμα συνομίλησα με τον Αλέξανδρο καθώς βρέθηκα με έναν κοινό μας φίλο ο οποίος μου ανέφερε ότι με ψάχνει ο Αλέξανδρος. Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι υπολογίζει να “φύγει” σε καμιά βδομάδα, ότι θέλει να το κάνει αξιοπρεπώς, ότι νιώθει πλήρης και ευτυχισμένος και μου ζήτησε να μην κάνω πίσω σε αυτό που και ο ίδιος ζητάει, στο να πάρουμε δηλαδή μία πολιτική πρωτοβουλία για το δικαίωμα των ανθρώπων να φεύγουν με αξιοπρέπεια. Του υποσχέθηκα ότι αυτό θα γίνει. Άλλωστε τις τελευταίες μέρες συνεργαζόταν με έναν βουλευτή μας για την ύπαρξη ενός νομοθετικού πλαισίου, μίας νομοθετικής πρότασης και είναι κάτι που θα το κάνουμε. Είπαμε ότι θα βρεθούμε από κοντά τις επόμενες μέρες, κάτι που πλέον δεν είναι δυνατό. Τον αποχαιρετώ και θα τον θυμάμαι σαν ένα τολμηρό, αξιοπρεπή και ασυμβίβαστο άνθρωπο».

Ο πρόεδρος του Ποταμιού πρόσφατα μέσω της σελίδας του στο Facebook είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ του δικαιώματος της ευθανασίας, κάτι που ο Αλέξανδρος Βέλιος το έκανε πράξη με την στάση του, ορίζοντας αυτός το τέλος του.

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ