ΝΔ για τηλεοπτικές άδειες: Κυβερνητική Βαβέλ και απολύσεις

ΝΔ για τηλεοπτικές άδειες: Κυβερνητική Βαβέλ και απολύσεις

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ακόμα και τώρα, οι συναρμόδιοι Υπουργοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν μπορούν να συντονιστούν ούτε στο ψέμα», αναφέρει σε αιχμηρή ανακοίνωσή της κατά της κυβέρνησης η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες και τις θέσεις εργασίας που θα χαθούν τον τηλεοπτικό πεδίο.

«Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Παππάς (μιλώντας στο “Κόκκινο”) υποστηρίζει ότι η Κυβέρνηση φρόντισε να προστατεύσει τις θέσεις εργασίας. Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Σπίρτζης (μιλώντας στον “Real”) ισχυρίζεται ότι, όχι μόνο δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, αλλά θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερες. Ο Υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος (μιλώντας, επίσης, στον «Real”), σε πλήρη αντίθεση με τους συντρόφους του, ομολογεί ότι θα υπάρξει κύμα ανεργίας και ισχυρίζεται ότι ο ΟΑΕΔ καταρτίζει προγράμματα για τους ανέργους από το “μαύρο” στα κανάλια», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 

«Βαβέλ! Βαβέλ και απολύσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή