Ο κ. Στ. Θεοδωράκης κατά κυβέρνησης – επιχειρηματιών

Ο κ. Στ. Θεοδωράκης κατά κυβέρνησης – επιχειρηματιών

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Στην τηλεόραση η κυβέρνηση επέλεξε ένα μείγμα Λατινικής Αμερικής και Σοβιετικής Ενωσης. Είναι προφανές ότι δεν θέλει να πατάξει τη διαπλοκή, αλλά να δημιουργήσει μια νέα συριζανελίστικη διαπλοκή». Ετσι περιέγραψε χθες ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης τις επιλογές των κ. Νίκου Παππά και Αλέξη Τσίπρα για τη διαμόρφωση του νέου τηλεοπτικού τοπίου, διαφωνώντας πλήρως με τον τρόπο που έγινε ο πρόσφατος διαγωνισμός αλλά και προβλέποντας ότι η κυβέρνηση έχει έτοιμες και τις επόμενες κινήσεις της.

«Διαρκής απειλή»

«Θα εκβιάσει τους νέους καναλάρχες απειλώντας τους ότι θα δώσει θεματικές άδειες», είπε και αποκαλώντας τον κ. Νίκο Παππά «μέγα καναλάρχη» υποστήριξε ότι αυτό που έχει στο μυαλό του είναι να κρατά εκβιαζόμενους τους τέσσερις επιχειρηματίες που πήραν άδεια με τη διαρκή απειλή «συμπεριφερθείτε καλά και σεβαστείτε την παντοκρατορία μας, αλλιώς η επιχειρηματική σας τοποθέτηση στα media θα είναι επισφαλής, γιατί θα δώσω κι άλλες άδειες».

Στην ίδια συνέντευξη (9,84), ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης επετέθη ευθέως και στους τρεις επιχειρηματίες που έχουν την ιδιοκτησία του MEGA εκφράζοντας την πλήρη συμπαράστασή του στο προσωπικό του καναλιού. «Δεν μπορείς να κοιμάσαι το βράδυ και οι εργαζόμενοί σου –άνθρωποι με οικογένειες και παιδιά– να είναι απλήρωτοι. Είναι ανήθικο να μην πληρώνεις τους εργαζομένους σου σε όποιον κλάδο κι αν δραστηριοποιείσαι», είπε, ενώ σχολιάζοντας τις κατά καιρούς επιθέσεις που έχει δεχθεί ότι «το Ποτάμι δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κ. Μπόμπολα», αντέτεινε ότι η προβολή του Ποταμιού στην εφημερίδα τού εν λόγω επιχειρηματία ήταν ανύπαρκτη, εν αντιθέσει με τη στήριξη που παρείχε στον κ. Τσίπρα «ο οποίος ανέβηκε στην εξουσία με τη βοήθεια συγκεκριμένων επιχειρηματιών, όπως του κ. Μπόμπολα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή