Πως ψήνουν το ψάρι στο Περού;

Πως ψήνουν το ψάρι στο Περού;

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την επιτυχία του περουβιανού εστιατορίου Pachamama, που άνοιξε το 2014 στο Marylebone του Λονδίνου, οι ιδιοκτήτες του αποφάσισαν να ανοίξουν ένα νέο, στο Chelsea αυτή τη φορά, που θα ειδικεύεται στο ψάρι και στα λαχανικά. To όνομα του Chicama είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη παραλία στα βόρεια του Περού, που φημίζεται για τα πελώρια κύματά της – έτσι προέκυψε και το κύμα στο αρ ντεκό λογότυπο.

Οι πρώτες ύλες είναι βρετανικές και το φρέσκο ψάρι έρχεται από την Κορνουάλη, αλλά η κουζίνα -ως προς τις επιρροές αλλά και τις μαγειρικές τεχνικές που χρησιμοποιούνται- διατρανώνει την περουβιανή καταγωγή της.

Στο ρουστίκ ντεκόρ κυριαρχεί το παλαιωμένο ξύλο και τα αταίριαστα μεταξύ τους σερβίτσια και καθίσματα, ενώ τα παστέλ χρώματα (τιρκουάζ στα πλακάκια και στα πιάτα ή ροζ της άμμου στον μαρμάρινο πάγκο) παραπέμπουν σε θάλασσες και ακρογιάλια με θέα στον Ειρηνικό.

http://chicamalondon.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή