Πρόσωπα

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μολονότι επιστρέφει στην Ελλάδα σε τακτά χρονικά διαστήματα, φαίνεται ότι ο Σίβερτ Χόιμεμ  (φωτ.) παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στο αθηναϊκό κοινό. Εναν ολόκληρο μήνα πριν από την επερχόμενη εμφάνιση του στο Ηρώδειο, στις 29 Σεπτεμβρίου, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και οι διοργανωτές αποφάσισαν να προσθέσουν μία δεύτερη συναυλία την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Ο Νορβηγός μουσικός θα ερμηνεύσει κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και επιτυχίες από τα χρόνια των Madrugada, συνοδευόμενος από την μπάντα του, ένα κουαρτέτο εγχόρδων και την τραγουδίστρια Marie Munroe. Η προπώληση ξεκινά σήμερα στα εκδοτήρια του Ticket House και ηλεκτρονικά από την www.ticketpro.gr.

…Ως «προσωπική ήττα» δήλωσε ότι βίωσε το Brexit ο Γερμανός διευθυντής του λονδρέζικου μουσείου Victoria and Albert Mάρτιν Ροθ, ο οποίος πήρε την απόφαση να παραιτηθεί ύστερα από πέντε χρόνια θητείας. Μιλώντας στο γερμανικό κανάλι DW, εξέφρασε την απογοήτευσή του για την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε. και την αντικατάσταση των βασικών αξιών της ανεκτικότητας, της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας από εγωκεντρική νοοτροπία. «Μία πλειοψηφία ανθρώπων μεγαλύτερης ηλικίας ψήφισε υπέρ του Brexit, ενώ η νεότερη γενιά θέλει να παραμείνει στην Ε.Ε. Αυτό σημαίνει ότι οι ηλικιωμένοι έκλεψαν το μέλλον των νέων», υποστήριξε.

…Ενα μεγάλο αφιέρωμα στην «ψηφιακή» Bjork, δηλαδή στις συνεργασίες της αντισυμβατικής μουσικού με ορισμένους από τους καλύτερους visual artists και προγραμματιστές στον κόσμο, φιλοξενείται στο Somerset House του Λονδίνου έως τις 23 Οκτωβρίου υπό τον τίτλο «Bjork Digital», ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσει την περιοδεία του σε ευρωπαϊκές πόλεις.

…Ενα ιδιαίτερο βιβλίο συνταγών θα έχουν στη διάθεσή τους από τον Οκτώβριο οι λάτρεις της μαγειρικής και του… Μπραντ Πιτ. Αποτέλεσμα εκτενούς έρευνας, το «Fat Brad. The Cookbook» (εκδ. Long Prawn) περιλαμβάνει αποκλειστικά συνταγές βασισμένες στα εδέσματα που καταβροχθίζει ο γνωστός ηθοποιός στο σύνολο των ταινιών του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή