Συμβιβασμός 20 εκατ. δολαρίων μεταξύ Fox News και παρουσιάστριας για σεξουαλική παρενόχληση

Συμβιβασμός 20 εκατ. δολαρίων μεταξύ Fox News και παρουσιάστριας για σεξουαλική παρενόχληση

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O αμερικανικός τηλεοπτικός κολοσσός Fox News, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε σε συμβιβασμό ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων με την πρώην παρουσιάστρια Γκρέτσεν Κάρλσον που είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην επικεφαλής του δικτύου Ρότζερ Έιλς με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο όμιλος 21st Century Fox Inc, μητρική εταιρεία του Fox News, επιβεβαίωσε τον συμβιβασμό αλλά δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους της συμφωνίας και προχώρησε σε μια δημόσια απολογία προς την ενάγουσα. Το Associated Press, επικαλούμενο πηγή που φέρεται να γνωρίζει τους όρους της συμφωνίας, αναφέρει ότι το ποσό ανήλθε σε 20 εκατ. δολάρια.

«Εκφράζουμε ειλικρινά τη λύπη μας και ζητάμε συγγνώμη για το γεγονός ότι η Γκρέτσεν δεν αντιμετωπίστηκε με τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που εκείνη και καθένας από τους συναδέλφους μας αξίζει», επισημαίνει ο όμιλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Δεν έχει προς το παρόν διευκρινιστεί το ποσό που ο ίδιος ο Έιλς ενδέχεται να καταβάλει, αλλά το Fox News καλύπτει ασφαλιστικά ειδικά τον Έιλς στην περίπτωση ενός συμβιβασμού, τονίζει το περιοδικό Vanity Fair.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή