Εισαγγελία Πρωτοδικών: Να παραδοθεί στον Alpha το καταγραφέν υλικό του διαγωνισμού

Εισαγγελία Πρωτοδικών: Να παραδοθεί στον Alpha το καταγραφέν υλικό του διαγωνισμού

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εντολή της εισαγγελέα Ροζαλίας Λάλλη, που έκανε δεκτό σχετικό αιτημα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και του καθηγητή Πάνου Λαζαράτου δεν θα καταστραφεί το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες κατά τη διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο εισαγγελέας κάνοντας δεκτό το αίτημα, δίδει εντολή στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και την Αρχη για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, πρώτον να μην καταστραφεί το υλικό των καμερών απο τις 66 ώρες της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες και δευτερον να παραδοθούν προς μελέτη στον τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με το έγγραφό του, ο σταθμός ζητεί να μελετήσει το υλικό αυτό, που απεικονίζει όλα όσα έγιναν στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας, ώστε να θεμελιώσει «την αντισυμβατική συμπεριφορά της εταιρίας του επιχειρηματία Ιβαν Σαββίδη», την οποία ήδη έχει καταγγείλει στα αρμόδια όργανα ζητώντας να αποβληθεί απο τον διαγωνισμό ως πρώτη επιλαχούχα και να ακυρωθεί συνολικά, εξ αυτού του λόγου, όλοκληρη η δημοπρασία .

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή