Ευρωπαϊκή διάκριση για την Elbisco

Ευρωπαϊκή διάκριση για την Elbisco

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Elbisco συγκαταλέγεται στους National Champions για την Ελλάδα, στο πλαίσιο των European Business Awards, με την υποστήριξη της RSM. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο θεσμό επιχειρηματικών βραβείων στην Ευρώπη, που λειτουργεί με στόχο την επιβράβευση της αριστείας και της υιοθέτησης των βέλτιστων πρακτικών, στο σύνολο της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο θεσμός των βραβείων, που διεξάγεται για δέκατη συνεχή χρονιά, υποστηρίζεται από ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και πολιτικές προσωπικότητες από όλη την Ευρώπη. Στον φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότερες από 33.000 επιχειρήσεις, από 34 χώρες.

Η Elbisco πέρασε με επιτυχία την πρώτη φάση του διαγωνισμού κατόπιν αξιολόγησης από ανεξάρτητη επιτροπή, στη βάση κριτηρίων όπως η καινοτομία, η επιχειρηματική ηθική, αλλά και η επιτυχημένη παρουσία στην αγορά. Στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού, που περιλαμβάνει παρουσίαση σε μορφή video και ηλεκτρονική ψηφοφορία από το κοινό, η Elbisco θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία «Employer of the Year».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή