ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Χ.Α.: «Τραγούδια έγραφε δεν σκότωνε...Θα μπορούσαν να του απαντήσουν με τραγούδια»

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Χρυσή Αυγή

Μέσα σε λίγα λεπτά και φανερά συγκινημένη η αδελφή του Παύλου Φύσσα κατέθεσε στη δίκη της Χρυσής Αυγής απαντώντας σε ερωτήσεις των συνηγόρων.

«Τραγούδια έγραφε δεν σκότωνε...Θα μπορούσαν να του απαντήσουν με τραγούδια». Αυτή ήταν η απάντηση της αδελφής του Παύλου Φύσσα όταν ρωτήθηκε για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας. 

Η Ειρήνη Φύσσα ήρθε στο δικαστήριο για να ολοκληρώσει την κατάθεσή της , την οποία, πριν από περίπου ένα χρόνο , άφησε στη μέση όταν κατέρρευσε μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Με φωνή τρεμάμενη από την ένταση , η μάρτυρας στην σύντομη κατάθεση της ενώπιον του δικαστηρίου , είπε ότι η γνώση της για τα γεγονότα το βράδυ της δολοφονίας προέρχεται από όσα της είπαν, εκ των υστέρων,  οι φίλοι του αδελφού της.  «Δεν ήμουν παρούσα . Είναι  μια πολύ επίπονη διαδικασία για μένα . Δεν ξέρω πολλά πράγματα δεν ήμουν μπροστά . Ενημερώθηκα από τον πατέρα μου, πήγα στο νοσοκομείο και είδα τον αδελφό μου νεκρό . Προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει γίνει και για το λόγο αυτό μίλησα  με τα παιδιά που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ»  είπε η Ειρήνη Φύσσα και συμπλήρωσε φανερά συγκινημένη  

Συνήγορος υπεράσπισης: Πιστεύετε ότι ο αδελφός σας ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής; 

Μάρτυρας: Από όσα έχουν ακουστεί εδώ μέσα  αυτό προκύπτει . 

Συνήγορος υπεράσπισης: Για τα τραγούδια του έχετε κάποια γνώση;

Μάρτυρας :Τραγούδια έγραφε δεν σκότωνε . 

Η κατάθεση της Ειρήνης Φύσσα διήρκεσε λίγα μόλις λεπτά . 

Η δίκη συνεχίζεται με τον σχολιασμό των μαρτυρικών καταθέσεων που έχουν προηγηθεί από τους συνηγόρους υπεράσπισης .

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ