Κάλεσμα Ολυμπιακού για δυναμικό «παρών»

Κάλεσμα Ολυμπιακού για δυναμικό «παρών»

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το βλέμμα στον κυριακάτικο αγώνα με τη Βέροια στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας έχουν στρέψει όλοι όσοι σχετίζονται με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, με ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς των «ερυθρόλευκων» στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, έγινε κάλεσμα προς τον κόσμο, προκειμένου να δώσει δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου: «Μη σταματάς! Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στις 20.30 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια! Πληροφορίες για εισιτήρια στο www.olympiacos.org». Ενα μήνυμα συσπείρωσης των πρωταθλητών Ελλάδας το οποίο έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς εστάλη την επομένη της εισαγγελικής πρότασης για αλλαγή των περιοριστικών όρων που αφορούν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη μπήκε στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ματς με τη Βέροια. Ο Πάουλο Μπέντο έχει στη διάθεσή του και τον Γκονσάλο Πασιένσια, ο οποίος έφθασε χθες στην Ελλάδα για να ενταχθεί στο δυναμικό των πρωταθλητών. Μετά το πρόσφατο παιχνίδι των εθνικών ομάδων των ελπίδων, Πορτογαλίας – Ελλάδας 1-0 για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή, μίλησε στον πορτογαλικό Τύπο για τους στόχους του με τους «Πειραιώτες»: «Πάντα πρέπει να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, πετυχαίνοντας τέρματα, το οποίο είναι και η δουλειά για κάποιον που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Αυτή είναι η επιθυμία μου, να δουλεύω και να κερδίζω. Για την ώρα ο στόχος μου είναι να κάνω μια καλή σεζόν και να δώσω στον Ολυμπιακό ό,τι χρειάζεται. Στο μέλλον θα δούμε».

Ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» για την παρουσία του Κώστα Φορτούνη στον αγώνα της εθνικής με το Γιβραλτάρ όπου πέτυχε ένα γκολ. «Συγχαρητήρια Κώστα για το γκολ που σημείωσες χθες το βράδυ με την εθνική μας ομάδα, στη νίκη επί του Γιβραλτάρ με 4-1. Σε περιμένουμε πάλι πίσω στου Ρέντη», τονίστηκε στους επίσημους λογαριασμούς του Ολυμπιακού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

• Mε σύσπαση στη γάμπα αποχώρησε χθες ο Τσόρι Ντομίνγκες. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σήμερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή