Επίθεση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για την «Αυγή»

Επίθεση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για την «Αυγή»

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν χτες στην Εξεταστική Επιτροπή για τα δάνεια των ΜΜΕ κατά την κατάθεσή του διευθύνοντος συμβούλου της εφημερίδας «Αυγή»  Δημήτρη Στούμπου. Το δάνειο που έχει πάρει η εφημερίδα είναι στο στόχαστρο της ΝΔ η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της:

«Οι μάσκες έπεσαν για τον ΣΥΡΙΖΑ της διαπλοκής και της συναλλαγής» εκφράζοντας παράλληλα την απορία γιατί «σιωπούν ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του» σχετικά με τα δάνεια της Αυγής.

 Στη ΝΔ, απαντώντας σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζουν πως «οι "νοικοκυραίοι" της Κουμουνδούρου που πήραν δάνειο 1.500.000 ευρώ με αέρα "κοπανιστό" για το κομματικό τους όργανο την "Αυγή", ας αφήσουν τις υπεκφυγές» και καλούν τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει «εδώ και τώρα, εξηγήσεις στον ελληνικό λαό για το ποιος κρύβεται πίσω από την κυπριακή offshore που είναι ένας από τους πέντε βασικούς μετόχους».

«Γιατί σιωπούν ο κ. Τσίπρας και το Kόμμα του; Τι θέλουν να κρύψουν;» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή